Δύο παίκτες για τον Ζανιόλο δίνει η Γιουβέντους στη Γαλατάσαραϊ

Δύο παίκτες για τον Ζανιόλο δίνει η Γιουβέντους στη Γαλατάσαραϊ

Η Γιουβέντους έχει βάλει στόχο να επαναπατρίσει τον Νικολό Ζανιόλο και δίνει στη Γαλατάσαραϊ, δύο παίκτες ως αντάλλαγμα.

Ο Νικολό Ζανιόλο ξεκίνησε την καριέρα του στην Serie A με τη Ρόμα το 2018 σε ηλικία 19 χρονών και όλα προϊδέαζαν πως θα αποτελέσει το νέο μεγάλο αστέρι του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Γρήγορα έγινε βασικός στους Ρωμαίους, αλλά μετά από δύο γεμάτες σεζόν ξεκίνησαν τα προβλήματα τραυματισμών στους χιαστούς, τον Ιανουάριο του 2020 και τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, αναγκάζοντάς τον να χάσει όλη τη σεζόν 2020-2021.

Η επάνοδος του Ζανιόλο ήταν πολύ καλή, σκοράροντας 6 γκολ στο Conference League, συν το νικητήριο γκολ στον τελικό της διοργάνωσης το 2022. Στα μέσα όμως της τρέχουσας σεζόν και με μια ασυμφωνία στην προσπάθεια ανανέωσης του συμβολαίου του, οδηγήθηκε μακριά από την Ιταλία με την Γαλατάσαραϊ να δίνει 15 εκατ. ευρώ και να τον κάνει δικό της τον περασμένο Ιανουάριο.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή με Μάικ Τζέιμς – Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του

Εκεί πρόλαβε να αγωνιστεί σε 11 ματς σκοράροντας 5 γκολ, αλλά όπως αναφέρει η Gazzeta dello Sport, είναι πολύ πιθανό να μην μακροημερεύσει στην Τουρκία. Αυτό γιατί η Γιουβέντους που βρίσκεται σε φάση αναδόμησης μετά από μια κάκιστη χρονιά με προβλήματα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωσή του.

Μάλιστα δεν προτίθεται να δώσει χρήματα στην Γαλατά αλλά δύο παίκτες, τον 23χρονο επιθετικό Μοϊσέ Κεάν και τον 24χρονο κεντρικό χαφ Γουέστον ΜακΚένι, παίκτες που μπορεί να μην υπολογίζονται από τη Γιουβέντους, αλλά στη Γαλατά μπορούν να κάνουν τη διαφορά αφού αμφότεροι είναι παίκτες με εμπειρίες και παραστάσεις, αφού είναι παράλληλα και διεθνείς σε Ιταλία και ΗΠΑ αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ