Ο Ρανιέρι ζήτησε στη Κάλιαρι παίκτη που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ (pic)

Ο Ρανιέρι ζήτησε στη Κάλιαρι παίκτη που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ (pic)

Σύμφωνα με ιταλικές πηγές ο Κλαούντιο Ρανιέρι ενδιαφέρεται να πάρει στη νεοφώτιστη Κάλιαρι τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι, που βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

Η Κάλιαρι του Κλαούντιο Ρανιέρι είναι ξανά στα σαλόνια της Serie A και ο πολύπειρος Ιταλός επιθετικός ξεκινά ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, βάζοντας μάλιστα ως μεταγραφικό στόχο για τους «Ισολάνι» τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι που έχει δεχθεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ.

Η αποκάλυψη έγινε από τον Ιταλό δημοσιογράφο, ειδικό σε θέματα μεταγραφών, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, που πιστεύει πως μπορεί να υπάρξει ένα ωραίο δέσιμο ανάμεσα σε Ρανιέρι και Γκαμπιαντίνι, αν κρίνει κανείς από την προηγούμενη συνύπαρξή τους.

Διαβάστε επίσης: Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά: O 19χρονος γιος του Νίκου Νταμπίζα είναι το επόμενο αστέρι του Παναθηναϊκού

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στη Σαμπντόρια, για 2 σεζόν με τον Ιταλό επιθετικό να σημειώνει 15 γκολ το διάστημα που βρισκόταν υπό τις οδηγίες του πρώην προπονητή της εθνικής Ελλάδος. Μάλιστα η σεζόν 2019-2020, ήταν η καλύτερή του από άποψη σκοραρίσματος, αφού είχε πετύχει 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ντι Μάρτζιο αναφέρει: «Γκαμπιαντίνι – Ρανιέρι, ιδανικός συνδυασμός. Η Κάλιαρι έχει ξεκινήσει να σκέφτεται το μέλλον της στη Serie A και στη μεταγραφική αγορά. Με τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο, χρειάζεται να γίνουν κινήσεις στην επίθεση. Ο έμπειρος προπονητής ζήτησε τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι και θα μπορούσε να ικανοποιηθεί».

Γίνεται αντιληπτό πως αυτό το ενδιαφέρον από Ιταλία, δυσκολεύει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να φέρει τον 31χρονο striker  στη Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ