Μίλαν: Σύμφωνησε με τον Μούσα, μένει να πει το «ναι» η Βαλένθια

Μίλαν: Σύμφωνησε με τον Μούσα, μένει να πει το «ναι» η Βαλένθια

Μίλαν και Γιουνούς Μούσα έχουν έρθει σε συμφωνία, ωστόσο τον τελευταίο λόγο για ολοκληρωθεί το «deal» τον έχει η Βαλένθια.

Η Μίλαν βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει ακόμη μία μεταγραφή, καθώς τα έχει βρει σε όλα με τον κεντρικό μέσο της Βαλένθια, Γιουνούς Μούσα, και μένει να ανάψει το πράσινο φως η ισπανική ομάδα ώστε να έρθει η ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η Μίλαν σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αμερικανό μέσο για συμβόλαιο έως το 2027 και με ετήσιες απολαβές κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, οι «ροσονέρι» έχουν λογαριάσει χωρίς τον ξενοδόχο καθώς για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει να φτάσουν σε συμφωνία και με τη Βαλένθια.

Διαβάστε επίσης: Φάκελος γκαρντ για τον Ολυμπιακό: Ο Μίχαϊλιουκ και οι άλλοι

Οσον αφορά τον Γιουνούς Μούσα, πρόκειται για ένα εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή και παρά το νεαρό της ηλικίας του (μόλις 20 ετών) κατάφερε να είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της αρχικής ενδεκάδας των «Νυχτερίδων» την προηγούμενη σεζόν και μάλιστα σε μία δύσκολη χρονιά -ομολογουμένος- για την Βαλένθια, η οποία διασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε της LaLiga. Πραγματοποίησε 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ξεκινόντας τις 26 απ’αυτές βασικός και συνολικά αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια με τον ισπανικό σύλλογο σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι παιδί των ακαδημιών της Άρσεναλ, από την οποία μεταπήδησε στην δεύτερη ομάδα της Βαλένθια το 2019 και προβιβάστηκε στην πρώτη το καλοκαίρι του 2020. Συνολικά, έχει στα πόδια του 108 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με την Βαλένθια, με 5 γκολ και 3 ασίστ και περισσότερα από 5.000 λεπτά συμμετοχής.

Αν Βαλένθια και Μίλαν καταλήξουν σε συμφωνία, τότε ο Μούσα θα γίνει το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού για τον Στέφανο Πιόλι μετά τους Κρίστιαν Πούλισικ, Ρούμπεν Λόφτους Τσικ, Λούκα Ρομέρο και Μάρκο Σπορτιέλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ