Δεν θέλουν τον Λουκάκου οι οπαδοί της Γιουβέντους (vid)

Δεν θέλουν τον Λουκάκου οι οπαδοί της Γιουβέντους (vid)

Μια μερίδα από φιλάθλους της Γιουβέντους μαζεύτηκαν έξω από το κέντρο που γίνονται τα ιατρικά των παικτών και άρχιζαν να φωνάζουν ρυθμικά πως δεν θέλουν τον Λουκάκου.

Ούτε στο Τορίνο τον θέλουν τον Ρομέλου Λουκάκου. Στις φήμες για συμφωνία του Βέλγου επιθετικού με την Γιουβέντους, απάντησε ο κόσμος της «Μεγάλης Κυρίας» όπου βρέθηκε έξω από το κέντρο που κάνουν τα ιατρικά τους τεστ οι παίκτες της ομάδας και έδειξαν την αντίθεση τους προς την ομάδα τους για την απόκτηση του Λουκάκου.

Πιο συγκεκριμένα μια μερίδα κόσμου άρχισε να φωνάζει ρυθμικά «Δεν θέλουμε τον Λουκάκου», στέλνοντας το πιο ξεκάθαρο μήνυμα προς την διοίκηση της Γιούβεντους.

Διαβάστε επίσης: «Αδειάζει» τα ταμεία της για τον Κβαρατσκέλια η Νιούκαστλ

Πλέον τον Βέγλο επιθετικό δεν τον θέλει κανείς. Η Ίντερ δεν επιθυμεί την ανανέωση του δανεισμού ή την αγορά του παίκτη, η Τσέλσι στην οποία ανήκει θέλει να τον «ξεφορτωθεί» και το σημερινό είναι ένα νέο κρούσμα, αυτό της Γιουνέντους, με τη  διαφορά σε αυτήν την περίπτωση να είναι πως η διοίκηση έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη σε αντίθεση με τον κόσμο.

Όλα αυτά ενώ αν επικυρωθεί η συμφωνία της Παρί για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, η Γιουβέντους θα μείνει χωρίς επιθετικό.

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα των φίλων των «Μπιανκονέρι»:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ