Κοντά σε Λουκάκου η Γιουβέντους, αποσύρθηκε η Ίντερ

Κοντά σε Λουκάκου η Γιουβέντους, αποσύρθηκε η Ίντερ

Ο Ρομέλου Λουκάκου βρίσκεται κοντά στη Γιουβέντους σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα κάτι που έκανε την Ίντερ να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση.

Μήλον της έριδος ο Λουκάκου για τις μεγάλες ομάδες της Serie A. Ο Βέλγος επιθετικός που ανήκει στην Τσέλσι, έχει συνδέσει την παρουσία του στην Ιταλία με τη φανέλα της Ίντερ.

Πέρα από τη διετία 2019-2021, και την περσινή σεζόν ο Λουκάκου αγωνίστηκε για τους νερατζούρι, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιεύματα προσπαθούσαν να τον κάνουν δικό τους με κανονική μεταγραφή από την Τσέλσι.

Διαβάστε επίσης: «Σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Μπακαμπού η Γαλατάσαραϊ»!

Η κίνηση του Λουκάκου όμως να… ψαχτεί και για την πιθανή μετακίνησή του στο Τορίνο για λογαριασμό της μισητής Γιουβέντους, εξόργισε την Ίντερ που αποσύρθηκε αμέσως από τις διαπραγματεύσεις μη θέλοντας να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού για τον παίκτη.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα τουλάχιστον η Γιουβέντους δεν έχει αντίπαλο αυτή τη στιγμή για την απόκτηση του Λουκάκου και όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ετοιμάζει προσφορά που αγγίζει μαζί με τα μπόνους τα 40 εκατομμύρια ευρώ για την Τσέλσι.

Μοναδική προϋπόθεση όμως για να προχωρήσει η μεταγραφή, είναι να έχει πωληθεί μέχρι τις 4 Αυγούστου ο Βλάχοβιτς από τους μπιανκονέρι ώστε να έχουν την οικονομική άνεση να κινηθούν για τον Λουκάκου, τον οποίον όμως η Τσέλσι που θέλει να αδειάσει το βαρύ της ρόστερ ήθελε ιδανικά να τον πουλήσει πριν μπει ο Αύγουστος.

Ωστόσο ο Βλάχοβιτς είναι πολύ πιθανό να μην… ταλαιπωρήσει τη Γιουβέντους μιας και είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχουν ψηλά στη λίστα τους πολλές ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου αλλά και η Παρί σεν Ζερμέν που ψάχνεται έντονα για την απόκτηση φορ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ