Δουβίκας: Κι άλλη ιταλική ομάδα στο παιχνίδι της απόκτησης του

Δουβίκας: Κι άλλη ιταλική ομάδα στο παιχνίδι της απόκτησης του

Ο Αναστάσιος Δουβίκας τράβηξε τα βλέμματα πάνω του με την σεζόν που πραγματοποίησε και δικαιολογημένα υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες χώρες, με Γαλλία και Ιταλία να είναι στα «πόδια» του.

Ο Αναστάσιος Δουβίκας είναι ένας από τους παίκτες «αποκάλυψη» της περυσινής Eredivisie και ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους υποψήφιοι μνηστήρες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του παίκτη της Ουτρέχτης, με την ολλανδική ομάδα να έχει διάθεση να μπει σε διαπραγματεύσεις και να πουλήσει τον 23χρονο σέντερ φορ.

Τις προηγούμενες μέρες, πληροφορίες έκαναν λόγο πως η Λάτσιο είχε προχωρήσει σε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Δουβίκα, καταθέτοντας 10 εκατομμύρια ευρώ στην Ουτρέχτη. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής. Χθες το όνομα του Έλληνα επιθετικού συνδέθηκε με την Μονπελιέ που βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού ώστε να είναι έτοιμη σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει ο Ουαχί.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο δεδομένo του Ολυμπιακού του Μαρτίνεθ

Σήμερα, Τετάρτη (19/07) οι ιταλοί κάνουν λόγο πως η Μπολόνια έχει κάνει κρούση για να αποκτήση τον Δουβίκα και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν για πρόταση μονοετούς δανεισμού με οψιόν αγοράς στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό το όνομα του 23 χρονο σέντερ φορ, που ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν με 22 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε με την φανέλα της Ουτρέχτης, «παίζει» για πολλές ομάδες εκείνο που είναι βέβαιο είναι πως η ολλανδική ομάδα θέλει να δώσει τον παίκτη, ωστόσο αξιώνουν να πάρουν από την πώληση του ένα ποσό της τάξης των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ