Στο Μιλάνο ο Μούσα, τα τυπικά απομένουν για να γίνει ροσονέρο

Στο Μιλάνο ο Μούσα, τα τυπικά απομένουν για να γίνει ροσονέρο

Ο Μούσα της Βαλένθια, βρίσκεται ήδη στο Μιλάνο και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρώσει η Μίλαν άλλη μια καλή μεταγραφή με πολύ καλή προοπτική.

Μετά τους Γουέστον ΜακΚένι και Τίμοθι Γουεά που ανήκουν στο δυναμικό της Γιουβέντους, άλλο ένα σημαντικό μέλος της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν στην Serie A, για λογαριασμό της Μίλαν.

Πρόκειται για τον Γιουνούς Μούσα που μέχρι πρότινος άνηκε στη Βαλένθια. Ο 20χρονος κεντρικός μέσος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη 108 συμμετοχές στη La Liga (5 γκολ και 3 ασίστ) και θεωρείται ένα από τα καλά ταλέντα στη θέση του.

Διαβάστε επίσης: «Μέτρια ομάδα ο Παναθηναϊκός, ο Χουάντσο κάνει ντρίμπλα και φοβόμαστε μήπως χτυπήσει στο παπούτσι»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μούσα βρίσκεται ήδη στην Ιταλία για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν θα ανακοινωθεί και επίσημα από τους Ροσονέρι. Η Βαλένθια, η οποία βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική θέση, αναμένεται να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό της τάξεως των 20 εκατ. ευρώ την ώρα που ο παίκτης θα υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τα 2 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ