Φιορεντίνα: Συμφώνησε με τον ελεύθερο Γέρι Μίνα

Φιορεντίνα: Συμφώνησε με τον ελεύθερο Γέρι Μίνα

Σύμφωνα με το ιταλικό Sky Sports, η Φιορεντίνα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 28χρονου Κολομβιανού αμυντικού, Γέρι Μίνα.

Τον αντικαταστάτη του Ίγκορ (ο οποίος μεταγράφηκε στην Μπράιτον) φαίνεται πως βρήκε η Φιορεντίνα, καθώς πληροφορίες από την Ιταλία κάνουν λόγο για συμφωνία του 28χρονου Κολομβιανού επιθετικού με τους «βιόλα».

Σύμφωνα με το Sky Sports, το σύνολο του Βιντζέντζο Ιταλιάνο είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Γέρι Μίνα, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος μετά τη λύση του συμβολαίου του από την Έβερτον μετά την ολοκλήρωση της περασμένης σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για τη 12αδα της Εθνικής: Ποιοι είναι «σίγουροι», ποιοι θα «κοπούν» και το κεφάλαιο… Γιάννης

Μάλιστα, η Φιορεντίνα φέρεται να έχει προτείνει συμβόλαιο διάρκειας 2 + 1 χρόνων στον παίκτη, ο οποίος αναμένεται αύριο Παρασκευή (04/08) να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και μετά να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Υπενθυμίζεται πως ο Μίνα έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Ντεπορτίβο Πάστο, Ατλέτικο Σάντα Φε, Παλμέιρα, Μπαρτσέλονα και Έβερτον, με τον αγγλικό σύλλογο να βγάζει 30 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία του για να τον αποκτήσει τον Αύγουστο του 2018 από τους «μπλαουγκράνα». Στα 5 χρόνια παραμονής του στο «Νησί», ο Μίνα κατέγραψε 99 συμμετοχές με τον σύλλογο από το Λίβερπουλ, ωστόσο τις τελευταίες δύο σεζόν στην Έβερτον είχε χάσει τη θέση του στην βασική ενδεκάδα, αγωνιζόμενος μόλις 847′ λεπτά τη σεζόν 21/22 και 596′ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σε επίπεδο Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ