Άνετη τριάρα στο Ούντινε για τη Γιουβέντους (0-3) – Ήττα με ανατροπή για τη Λάτσιο (2-1)

Άνετη τριάρα στο Ούντινε για τη Γιουβέντους (0-3) – Ήττα με ανατροπή για τη Λάτσιο (2-1)

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τη Γιουβέντους που επικράτησε εύκολα με 3-0 της Ουντινέζε εκτός έδρας, την ώρα που η Λέτσε έφερνε τούμπα τη Λάτσιο (2-1).

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο μπήκε η Γιουβέντους στο νέο πρωτάθλημα (3-0 την Ουντινέζε), ενώ η Λέτσε με δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών στο φινάλε μετέτρεψε το 0-1 σε 2-1 επί της Λάτσιο.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να περιμένουν οι άνθρωποι της «Γιούβε». Σε μία δύσκολη έδρα, η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι έκανε «πάρτι» και με τρία γκολ στο πρώτο μέρος πέρασε σα… σίφουνας από την «Ντάτσια Αρένα» με το τελικό 3-0.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 3-0: Ο Ζίβκοβιτς «καθάρισε» στην πρεμιέρα

Οι «μπιανκονέρι» αιφνιδίασαν στον απόλυτο βαθμό τους γηπεδούχους και στα πρώτα 20 λεπτά προηγήθηκαν με 2-0, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Βλάχοβιτς με ασίστ στο 2΄ στον Κιέζα και μετά με το δικό του γκολ (πέναλτι) τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο απλά. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ραμπιό στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Για 85 λεπτά η Λάτσιο κρατούσε το «διπλό» στο «Βια ντελ Μάρε», με το γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε στο 26΄, ωστόσο, οι παίκτες της Λέτσε κατάφεραν μέσα σε τρία λεπτά (85΄-87΄) με Αλκμβιστ και Ντι Φραντζέσκο να φέρουν τα πάνω κάτω και να πανηγυρίσουν τη νίκη με 2-1 επί των «λατσιάλι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ