Γλίτωσε στο 82′ τη Ρόμα ο Μπελότι (2-2) – Πέρασε από τη Σασουόλο η Αταλάντα (0-2)

Γλίτωσε στο 82′ τη Ρόμα ο Μπελότι (2-2) – Πέρασε από τη Σασουόλο η Αταλάντα (0-2)

Η Ρόμα χρειάστηκε ένα γκολ του Μπελότι στο φινάλε του ματς για να πάρει την ισοπαλία (2-2) με τη Σαλερνιτάνα, ενώ η Αταλάντα πέρασε από την έδρα της Σασουόλο με σκορ 2-0.

Mε το… αριστερό ξεκίνησε η Ρόμα τις υποχρεώσεις της στη φετινή Serie A, αφού γλίτωσε στο φινάλε την ήττα από τη Σαλερνιτάνα, παίρνοντας την ισοπαλία με σκορ 2-2.

Οι «τζαλορόσι» είχαν ακυρωθέν γκολ με τον Μπελότι στο 8′, όμως στο 17′ ο ίδιος παίκτης κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να κάνει το 1-0. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη αφού οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς τούμπα με πρωταγωνιστή τον Καντρέβα.

Αρχικά ο Ιταλός μέσος έκανε το 1-1 στο 36′ και στο δεύτερο μέρος (49′) έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1. Ο Μπελότι όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με κεφαλιά στο 82ο λεπτό χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Ρόμα.

Στο άλλο ματς, η Αταλάντα πέρασε από την έδρα της Σασουόλο, επικρατώντας με σκορ 2-0 αρκετά δύσκολα. Οι «μπεργκαμάσκι» σκόραραν δύο φορές μετά το 80′ για να κλειδώσουν τη νίκη. Αρχικά ο Ντε Κετελάρε στο 83′ έκανε το 1-0, για να έρθει ο Ζορτέα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ