Άνετη κι ωραία η Μίλαν (4-1) – Γκέλα ολκής για τη Ρόμα (2-1)

Άνετη κι ωραία η Μίλαν (4-1) – Γκέλα ολκής για τη Ρόμα (2-1)

Η Μίλαν ήταν καταιγιστική κόντρα στην Τορίνο επικρατώντας με σκορ 4-1, ενώ την ίδια ώρα η Ρόμα ηττήθηκε από τη Βερόνα με 2-1.

To δύο στα δύο έκανε η Μίλαν στη φετινή Serie A επικρατώντας της Τορίνο με το ευρύ 4-1, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «ροσονέρι» ήταν καταιγιστικοί στο φινάλε πρώτου μέρους καταφέρνοντας να μετατρέψουν το δεύτερο σε… τυπική διαδικασία.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι άρχισε εξαιρετικά το ματς κάνοντας το 1-0 με τον Πούλισικ στο 33′. Όμως η απάντηση από τους φιλοξενούμενους δεν άργησε να έρθει, καθώς ο Σούουρς τρία λεπτά αργότερα έφεραν τον αγώνα στα ίσα. Στο 43′ όμως ο Ζιρού με πέναλτι έγραψε το 2-1 και ο Τεό Ερναντέζ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Ζιρού με το δεύτερό του τέρμα στο 65′.

Στο άλλο ματς, η Ρόμα γκέλαρε κόντρα στη Βερόνα, χάνοντας με σκορ 2-1, κάτι που σημαίνει πως οι «τζιαλορόσι» παρέμειναν δίχως νίκη στο πρωτάθλημα. Το πρώτο μέρος άνηκε στους γηπεδούχους που σημείωσαν και τα δύο του γκολ.

Αρχικά ο Ντούντα άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό κάνοντας το 1-0, για να έρθει ο Ενγκονγκέ, ύστερα από ασίστ του Ντούντα, να κάνει το 2-0 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Το μόνο που κατάφερε η Ρόμα ήταν να μειώσει σε 2-1 με δράστη τον Αουάρ στο 56′, χωρίς να πετύχει κάτι παραπάνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ