Μπολόνια – Μίλαν 0-2: «Καθάρισε» σε 20 λεπτά…

Μπολόνια – Μίλαν 0-2: «Καθάρισε» σε 20 λεπτά…

Χάρη σε δύο γκολ των Ζιρού και Πούλισιτς στα πρώτα 20 λεπτά, η Μίλαν πέρασε με 2-0 από την έδρα της Μπολόνια στην πρεμιέρα της Serie A.

Mε το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη Serie A η Μίλαν που νίκησε με 2-0 την Μπολόνια στο «Ρενάτο Νταλ’Αρα» για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι «ροσονέρι» με δύο γρήγορα γκολ από τους Ζιρού (11′) και Πούλισιτς (21′) έφεραν το ματς στα μέτρα τους και πήραν τη νίκη, διατηρώντας το αήττητο απέναντι στους «ροσομπλού» για 16ο συνεχόμενο ματς ανεξαρτήτως έδρας (0-3-13).

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις για τον Μπογέ – «Ο Ολυμπιακός τον θέλει, αλλά…»

Από τον Ιανουάριο του 2016 και το 1-0 στο Μιλάνο έχει να νικήσει τη Μίλαν η Μπολόνια, η οποία δέχτηκε τον απόλυτο αιφνιδιασμό και δεν μπόρεσε ν΄ αντιδράσει στη συνέχεια της αναμέτρησης. Ο Πούλισιτς πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα προερχόμενος από την Τσέλσι.

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Πος, Λυκογιάννης(87’ Κοράζα), Μπεουκέμα, Λουκουμί, Μόρο(46’ Ορσολίνι), Ντομίνγκες(72’ Ελ Αζούζι), Φέργκιουσον(87’ Ουρμπάνσκι), Εντόι, Αεμπισέρ, Ζίρκζι(87’ Φαν Χόιντονκ)

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια(74’ Καλουλού), Τιό(89’ Κίερ), Τομόρι, Ερναντέζ, Ρέιντερς, Λόφτους-Τσικ(73’ Πομπεγκά), Κρούνιτς, Πούλισιτς(74’ Τσουκουέζε), Ζιρού(72’ Οκαφόρ, Λεάο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ