Πογκμπά: «Είμαι μόνο 30 και θέλω να δώσω τρόπαια σε αυτούς τους οπαδούς»

Πογκμπά: «Είμαι μόνο 30 και θέλω να δώσω τρόπαια σε αυτούς τους οπαδούς»

Ο Πολ Πογκμπά επέστρεψε στα γήπεδα, στη χθεσινή αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μπολόνια και έστειλε μήνυμα ενόψει του μέλλοντος.

Η Γιουβέντους δεν κατάφερε να κάνει το 2/2 στο ιταλικό πρωτάθλημα, αφού έμεινε στο 1-1 χθες στο Allianz Stadium απέναντι στην Μπολόνια.

Οι «μπιανκονέρι» όμως είδαν τον Πολ Πογκμπά να επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο του Τορίνο με όρεξη, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, εκεί όπου ο Γάλλος έστειλε μήνυμα για το μέλλον του και την επιθυμία να επιστρέψει την αγάπη του κόσμου με τρόπαια.

Αναλυτικά όσα είπε στο ιταλικό DAZN:

«Μου λείπει να παίζω, είμαι πολύ καλά σωματικά και θέλω να επιστρέψω στην κορυφή. Είμαι τόσο πεινασμένος όσο ήμουν στις πρώτες μέρες, πεινάω να δουλέψω και να κερδίσω. Είμαι μόλις 30 και θέλω να δώσω τρόπαια σε αυτούς τους οπαδούς».

Έδωσε επίσης τις απόψεις του για το παιχνίδι και δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο γήπεδο και κάνω αυτό που αγαπώ, είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι χαρούμενος, ωστόσο, λίγο απογοητευμένος με το σημερινό αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τρεις βαθμούς σήμερα. Το καλό είναι ότι δεν χάσαμε, πρέπει να μάθουμε περισσότερα, αλλά ας πάρουμε αυτό το σημείο και ας δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι».

Ο Πογκμπά αντικατέστησε τον Φατζιόλι στο δεύτερο ημίχρονο και αγωνιζόμενος για παραπάνω από 30 λεπτά, έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, άσχετα αν η Γιούβε δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ