«Θέλει και ο Σολμπάκεν Ολυμπιακό»

«Θέλει και ο Σολμπάκεν Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση ενός επιθετικού και δύο εξτρέμ, με το τελευταίο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι να είναι αυτό του Όλα Σολμπάκεν, με τον Νορβηγό άσο να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος, Πειραιά.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να κινούνται δυναμικά στην μεταγραφική αγορά, προκειμένου να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό παζλ των ερυθρόλευκων.

Στόχος των Πειραιωτών είναι η απόκτηση ενός ακόμη φορ και δύο εξτρέμ, με το όνομα του Όλα Σολμπάκεν να είναι αυτό που έχει προστεθεί τις τελευταίες ώρες στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ. Μάλιστα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη σε ανοιχτή γραμμή με την Ρόμα, με το deal να αφορά είτε αγορά (στα έξι εκατ. ευρώ οι αρχικές απαιτήσεις των Ιταλών), είτε με τη μορφή δανεισμού (με οψιόν αγοράς).

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη αποκάλυψη για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Αυτούς θέλουν από το NBA»

Ο Νορβηγός πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση και όπως είναι λογικό οι ερυθρόλευκοι δεν θα μπορούσαν να βρίσκονται μόνοι στην… κούρσα της απόκτησης του, μιας και για τον παίκτη ενδιαφέρον έχουν δείξει τόσο η Σασουόλο όσο και η Μπολόνια.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως ο 24χρονος εξτρέμ βλέπει με καλή προοπτική το ενδεχόμενο να ντυθεί στα χρώματα του Ολυμπιακού, έχοντας ήδη μπει στην διαδικασία να αλιεύσει πληροφορίες για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο φερόμενος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, είναι οκτώ φορές διεθνής με τη Νορβηγία, μετράει 15 ματς με τη Ρόμα, τα 14 την περασμένη σεζόν (επτά βασικός, επτά ως αλλαγή) και ένα φέτος, ενώ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027 και χρηματιστηριακή αξία 3,5 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα έχει αγωνιστεί και στην Μπόντο Γκλιμτ, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Νορβηγίας, ενώ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Conference League, το 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ