«Σφήνα» της Νάπολι για Άμραμπατ

«Σφήνα» της Νάπολι για Άμραμπατ

Κίνηση-ΜΑΤ από την Νάπολι, η οποία μπήκε «σφήνα» για την απόκτηση του βασικού στόχου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σόφαιν Άμραμπατ.

Δεν δείχνει να φτάνει στο τέλος του ένα από τα μεγαλύτερα «σίριαλ» αυτού του καλοκαιριού, αυτό του Σόφιαν Άμραμπατ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η Νάπολι είναι έτοιμη να κάνει σημαντική κίνηση για τον παίκτη.

Ο Μαροκινός αποτελεί από τις αρχές του καλοκαιριού έναν από τους μεγαλύτερους στόχους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον χώρο του κέντρου, όμως η διοίκηση των κόκκινων διαβόλων έχει αποτύχει να φτάσει σε συμφωνία με την Φιορεντίνα για να τον κάνει δικό της.

Αυτό ακριβώς πάει να εκμεταλλευτεί η πρωταθλήτρια Ιταλίας. Η Νάπολι, σύμφωνα με την Gazzeta dello Sport είναι έτοιμη να κάνει μια καλή πρόταση στον Άμραμπατ ώστε να τον κρατήσει στην Ιταλία.

Αποτελεί παίκτη που ψάχνει καιρό ο Ρούντι Γκαρθία, με τον Ισπανό να έχει βρει ήδη την εναλλακτική σε περίπτωση που δεν υπάρξει εξέλιξη με τον μέσο της Φιορεντίνα και αυτή ακούει στο όνομα Λούκας Τορέιρα.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η Νάπολι μπορεί να φτάσει σε μια συμφωνία με τους «βιόλα» για τον δανεισμό του παίκτη και την υποχρεωτική οψιόν αγοράς του, το επόμενο καλοκαίρι.

Οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες για το μέλλον του αδερφού του νυν παίκτη της ΑΕΚ, Νορντίν, καθώς ο ίδιος ο παίκτης δελεάζεται από την προοπτική της Premier League, αλλά από τη στιγμή που δεν τα βρίσκουν οι ομάδες, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ