Συμφώνησε για την παραμονή του ο Βλάχοβιτς

Συμφώνησε για την παραμονή του ο Βλάχοβιτς

Κάτοικος Τορίνο αναμένεται να παραμείνει ο Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Η Γιουβέντους συμφώνησε με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, επεκτείνοντας κατά ένα χρόνο τη συνεργασία του με τον ιταλικό σύλλογο, έως το καλοκαίρι του 2027. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ο Σέρβος άσος συμφώνησε να παραμείνει στο Τορίνο, παρά το ενδιαφέρον από αγγλικές και ισπανικές ομάδες.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Τορίνο, Αντρέα Ανιέλι, θέλει να τον κρατήσει και τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα του Τορίνο, «Tuttosport», το επόμενο διάστημα ο Ανιέλι θα συναντηθεί με τον Βλάχοβιτς για να συζητήσουν την επέκταση του συμβολαίου του για ένα χρόνο ακόμη.

Διαβάστε επίσης: «Μπουρλότο» από την ΚΕΔ: «Με Έλληνες διαιτητές οι ορισμοί – Ξένοι όπου είναι δυνατόν»

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως οι ετήσιες αποδοχές του θα αυξηθούν από τα 7 στα 10 εκατομμύρια ετησίως, ενώ την τελευταία σεζόν του συμβολαίου του οι απολαβές του θα φτάσουν στα 12,5 εκατομμύρια ευρώ. Τη φετινή σεζόν, ο Σέρβος στράικερ έχει ξεκινήσει δυνατά με 2 γκολ και 1 ασίστ, σε 3 αγώνες. Πέρυσι, σημείωσε 14 γκολ και 4 ασίστ σε 42 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ