Κοντά σε ανταλλαγή Λουκάκου-Βλάχοβιτς η Γιουβέντους και η Τσέλσι

Κοντά σε ανταλλαγή Λουκάκου-Βλάχοβιτς η Γιουβέντους και η Τσέλσι

Γιουβέντους και Τσέλσι σκοπεύουν να συνεργαστούν ώστε να ανταλλάξουν δύο παίκτες από τους οποίους θέλουν να απαλλαχτούν.

Παρά το χάσμα μεταξύ των δύο συλλόγων, εξακολουθεί να υπάρχει πιθανότητα η Γιουβέντους και η Τσέλσι να καταλήξουν σε συμφωνία για μια συμφωνία ανταλλαγής μεταξύ των Ρομέλου Λουκάκου και Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Η Gazzetta dello Sport ανέφερε ότι οι επαφές μεταξύ της Γιούβε και της Τσέλσι συνεχίστηκαν χθες το βράδυ . Όπως έχουν τα πράγματα, η «Μεγάλη Κυρία» θέλει ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ για να ολοκληρώσει τη συμφωνία ανταλλαγής.

Διαβάστε επίσης: Νέο «μπάσιμο» Κορδόν για Ντε Φρούτος – Τα λεφτά και ο ρόλος του Ιμπόρα

Η Τσέλσι δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη πρόταση για τον Σέρβο, αλλά έχει ξεκαθαρίσει στη Γιουβέντους ότι δεν θα κάνει μια απλή συμφωνία. Η τρέχουσα προσφορά τους είναι περίπου 10 με 15 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μπόνους συν Λουκάκου. Αν και δεν θεωρείται δεδομένο ότι θα επιτευχθεί συμφωνία, το γεγονός ότι οι συνομιλίες βρίσκονται σε εξέλιξη είναι ένα πολύ θετικό σημάδι.

Η Τσέλσι επί του παρόντος αναγνωρίζει ότι μια ανταλλαγή συν τα όποια λεφτά είναι ο μόνος τρόπος για να απαλλαγεί από τον Λουκάκου και μια συμφωνία είναι δυνατή, αν και είναι άγνωστο πότε θα πραγματοποιηθεί. Οι μεσάζοντες εργάζονται για να διασφαλίσουν ότι η Τσέλσι θα αυξήσει την προσφορά της και οι «Μπιανκονέρι» θα μειώσουν την τιμή που ζητούν.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ