Μανδάς: «Δεν το σκέφτηκα στιγμή για τη Λάτσιο – Μου άρεσε ο Προβεντέλ» (pic)

Μανδάς: «Δεν το σκέφτηκα στιγμή για τη Λάτσιο – Μου άρεσε ο Προβεντέλ» (pic)

Ο Χρήστος Μανδάς μιλάει για τη μεταγραφή του στη Λάτσιο και για τη συνύπαρξή του με τον Ιβάν Προβεντέλ.

Ο Χρήστος Μανδάς βιώνει τις πρώτες του εβδομάδες στη Ρώμη μετά τη μεγάλη μεταγραφή στη Λάτσιο και μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας για τις πρώτες του εντυπώσεις αλλά και το στόρι της μετακίνησής του στους Λατσιάλι.

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ επισήμανε πως δεν το σκέφτηκε στιγμή για τη Λάτσιο ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του που θα συνυπάρξει εκεί με τον Ιβάν Προβεντέλ.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτη γκάφα της ΕΠΟ: Αδιανόητο αυτό που συνέβη στην Εθνική!

Όσα είπε ο Μανδάς:

«Η Λάτσιο με κυνήγησε και με πλησίασε μετά από ένα καλό πρωτάθλημα που έκανα πέρυσι. Δεν το σκέφτηκα στιγμή και ήρθα, το ήθελα πάρα πολύ. Είμαι ένας γκολκίπερ που μου αρέσει να διαβάζω τα παιχνίδια και τον οποίο μπορούν να εμπιστευτούν οι αμυντικοί. Δουλεύω για να βοηθάω πάντα την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της. Όλοι θέλουν να κατακτούν τίτλους και τρόπαια επειδή αυτό είναι που μετράει σε μία ομάδα. Εδώ μπορώ να μάθω πολλά, οι συμπαίκτες μου με έχουν ήδη βοηθήσει πολύ στις προπονήσεις. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι.

Είναι δύσκολο να πω ονόματα, παρακολουθούσα τη Λάτσιο και μου άρεσαν πολλοί παίκτες. Ειδικότερα ο Προβεντέλ, που έκανε πέρυσι μία εξαιρετική χρονιά. Είναι τιμή για μένα και είμαι τυχερός που θα μπορώ να δουλέψω μαζί του, για μένα είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Από εκείνον μπορώ να μάθω πάρα πολλά και το μικρό διάστημα που είμαι εδώ, νιώθω πως έχω ήδη ωριμάσει πάρα πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ