Μπολόνια – Νάπολι 0-0: Νέα γκέλα, με μοιραίο τον Οσιμέν

Μπολόνια – Νάπολι 0-0: Νέα γκέλα, με μοιραίο τον Οσιμέν

Για τρίτο σερί ματς στο πρωτάθλημα η Νάπολι δεν κατάφερε να πανηγυρίσει καθώς έμεινε στο 0-0 με την Μπολόνια εκτός έδρας. Εχασε πέναλτι ο Οσιμέν που τα έβαλε με τον Ρούντι Γκαρσία όταν έγινε αλλαγή.

Χωρίς νίκη για τρίτο σερί ματς στη Serie A έμεινε η Νάπολι που ήρθε ισόπαλη με 0-0 στην έδρα της Μπολόνια κι έμεινε στο -7 από την Ίντερ. Μοιραίος για τους πρωταθλητές ο Οσιμέν που έχασε πέναλτι ενώ τσακώθηκε με τον Ρούντι Γκαρσία όταν έγινε αλλαγή.

Στο 5ο λεπτό ο Σκορούπσκι είπε όχι σε σουτ του Ραζπαντόρι και στην επαναφορά ο Οσιμέν σημάδεψε το δοκάρι ενώ στο 38’ ο Σκορούπσκι έσωσε μετά από σουτ του Κβαρατσχέλια. Στο 45+1’ ο Ραζπαντόρι έπιασε νέο σουτ που έξυσε το δοκάρι της Μπολόνια και στο 70’ η Νάπολι κέρδισε πέναλτι. Ο Οσιμέν ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά αστόχησε και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Κηφισιά 4-0: Εκοψε… ταρίφα στο Καραϊσκάκη!

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Πος (10’ Ντε Σιλβέστρι), Μποϊκέμα, Λουκουμί, Κρίστιανσεν, Φέργκιουσον, Αεμπίσερ, Φρόιλερ (83’ Ελ Αζουζί), Εντόι (67’ Σαλεμάκερς), Τσίρκτσε, Κάρλσον (82’ Ορζολίνι)

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Έστιγκορντ, Ολιβέρα (46’ Ρουί), Νάταν, Ανγκισά, Λομπότκα (86’ Καγιούστε), Ζιελίνσκι, Ραζπαντόρι (67’ Πολιτάνο), Κβαρατσχέλια (76’ Ελμάς), Οσιμέν (86’ Σιμεόνε).

Με το ίδιο σκορ (2-0) επικράτησαν Αταλάντα και Φιορεντίνα. Η ομάδα του Μπέργκαμο νίκησε στην έδρα της την Κάλιαρι, ενώ οι «βιόλα» επικράτησαν εκτός έδρας της Ουντινέζε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ