Γλίτωσε το… εσωτερικό πρόστιμο ο Οσιμέν

Κατέστησε σαφές ότι δεν ήθελε να προσβάλει τον προπονητή της ομάδας του ο Βίκτορ Οσιμέν.

Τα δεδομένα στην Νάπολι μετά την έναρξη της σεζόν 2023-2024 δεν έχουν ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο, καθώς η υπερασπίστρια του τίτλου έχει κολλήσει στην έβδομη θέση με 8 βαθμούς σε 5 παιχνίδια.

Αποκορύφωμα του κλίματος που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, ήταν το περιστατικό που έλαβε χώρα στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Μπολόνια (0-0) με πρωταγωνιστές τον προπονητή της ομάδας, Ρούντι Γκαρθία και το μεγάλο αστέρι, Βίκτορ Οσιμέν.

Ο Νιγηριανός επιθετικός αντέδρασε έντονα στην απόφαση του προπονητή του να τον αντικαταστήσει, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από την διοίκηση των «παρτενοπέι», η οποία σκεφτόταν να τον τιμωρήσει για την συμπεριφορά του.

Όπως αναφέρει όμως η Gazzeta Dello Sport, μια συνάντηση του Οσιμέν με τον Ισπανό προπονητή της ομάδας, ήταν αρκετή για να μην του επιβληθεί οποιαδήποτε ποινή.

Ο 24χρονος κατέστησε σαφές που δεν είχε καμία απολύτως πρόθεση να προσβάλει ή να δείξει ασέβεια προς τον Γκαρθία, κάτι που έγινε δεκτό από την διοίκηση της Νάπολι που αποφάσισε να παραγράψει το «αδίκημα».

Πλέον η ομάδα του ιταλικού νότου προετοιμάζεται για την αυριανή πολύ σημαντική αναμέτρηση απέναντι στην Ουντινέζε στο Ντιέγκο Μαραντόνα (27/9).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από