«Στο στόχαστρο της Γιουβέντους ο Κουλιεράκης»

«Στο στόχαστρο της Γιουβέντους ο Κουλιεράκης»

Δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν πως ο Κουλιεράκης βρίσκεται στα ραντάρ της Γιουβέντους, η οποία αναζητεί λύσεις στην άμυνα της.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης συχνά πυκνά το τελευταίο διάστημα προσεγγίζει το ενδιαφέρον ομάδων από την Ιταλία και μετά την Μίλαν, η Γιουβέντους μοιάζει να έχει βάλει στο στόχαστρο τον νεαρό αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» η «Γηραιά Κυρία» έχει στη λίστα της για την ενίσχυση στην άμυνα τον 20χρονο στόπερ που την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 8 αναμετρήσεις (2 στο πρωτάθλημα και 6 στο Conference).

Διαβάστε επίσης: Ο καθοριστικός Κωνσταντέλιας οδηγεί τον ΠΑΟΚ (vids)

Η Ιταλική εφημερίδα αναφέρει πως ο Κουλιεράκης είναι ένας εκ των τεσσάρων πιθανών στόχων της Γιουβέντους, σε περίπτωση που αποχωρήσει από την ομάδα ο Άλεξ Σάντρο.

Οι Ιταλοί γράφουν: «Η Γιουβέντους έχει σημαδέψει τις περιπτώσεις των Πάβλοβιτς της Σάλτσμπουργκ, Ντούκχι από την Ουνιόν Βερολίνου, Μπέλα-Κοτσάπ από την Σάουθαμπτον και τον Κουλιεράκη από τον ΠΑΟΚ ως αντικαταστάτες του Άλεξ Σάντρο που ετοιμάζεται να αναχωρήσει από το Τορίνο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ