Τορίνο – Ρόμα 1-1: Νέα «γκέλα» για την ομάδα του Μουρίνιο

Τορίνο – Ρόμα 1-1: Νέα «γκέλα» για την ομάδα του Μουρίνιο

Η Ρόμα δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Τορίνο εκτός έδρας, παρά το γκολ του Λουκάκου και έμεινε στο 1-1, χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς.

Ο Ρόμελου Λουκάκου σκόραρε για τέταρτο σερί παιχνίδι της Ρόμα σε όλες τις διοργανώσεις, όμως αυτό το τέρμα δεν ήταν αρκετό, αφού η Τορίνο κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία στο τέλος με 1-1 για την 5η αγωνιστική της Serie A.

Η νίκη επί της Έμπολι μπορεί να είχε φέρει χαμόγελα στους Ρωμαίους μετά από ένα κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, όμως το καλό κλίμα δεν κράτησε για πολύ, αφού οι «Τζαλορόσι» δεν κατάφεραν να περάσουν αλώβητοι από την έδρα της Τορίνο, κόλλησαν στο 1-1 και παρέμειναν μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Όσον αφορά το ματς, με την συμπλήρωση των πέντε λεπτών η Τορίνο έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, αλλά ο Ρουί Πατρίσιο έδιωξε με δυσκολία την κεφαλιά του Ζαπάτα και στο 9’ το μονοκόμματο σουτ του Λουκάκου πέρασε εκατοστά δίπλα από το δοκάρι.

Στο 35ο λεπτό ο Ράντονιτς έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά, δοκίμασε το σουτ αλλά ο Ρουί Πατρίσιο ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε και στο 50’ η Τορίνο απείλησε με μακρινό σουτ του Λατσάρο.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Ρουί Πατρίσιο σταμάτησε την προσπάθεια του Ζαπάτα και στο 53’ οι «τζαλορόσι» απείλησαν με τον Ελ Σαραουί. Στο 58ο οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Κριστάντε και δέκα λεπτά αργότερα ο Λουκάκου με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και έγραψε το 0-1.

Στο 85ο λεπτό ο Ίλιτς εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά και βρήκε τον Ζαπάτα, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ρουί Πατρίσιο για το τελικό 1-1.

ΤΟΡΙΝΟ: Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Σουρς, Μπουοντζόρνο, Ροντρίγκες, Μπελανόβα(85’ Πελέγκρι), Ταμέζε(76’ Καραμό), Ίλιτς, Λατσάρο, Σεκ(76’ Σανάμπρια), Ράντονιτς(58’ Βλάσιτς), Ζαπάτα

ΡΟΜΑ: Ρουί Πατρίσιο, Γιορέντε, Εντικά, Σπινατσόλα(87’ Σπινατσόλα), Μαντσίνι, Κρίστενσεν, Κριστάντε, Παρέδες, Ελ Σαραουί(70’ Ζαλέφσκι), Ντιμπάλα, Λουκάκου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ