Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις στηρίζει τον Γκαρσιά

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις στηρίζει τον Γκαρσιά

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, διαβεβαίωσε πως στηρίζει τον προπονητή της ομάδας, Ρούντι Γκαρσία.

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις διαβεβαίωσε ότι δεν σκέφθηκε να απολύσει τον Ρούντι Γκαρσιά και να αλλάξει προπονητή κατά την διάρκεια της πρόσφατης διακοπής για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

«Μετά την ήττα από τη Φιορεντίνα (3-1 εντός έδρας για την 8η αγωνιστική του Καμπιονάτο), διάβασα τα πάντα και οτιδήποτε», σχολίασε ο «ADL» μιλώντας από το προπονητικό κέντρο της ομάδας και πρόσθεσε:

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία της Euroleague μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρτιζάν (pic)

«Εάν υπήρξαν λάθη, αναλαμβάνω την ευθύνη γι’ αυτά, αλλά από εκεί μέχρι την αλλαγή προπονητή… Είπα στον Γκαρσιά κοιτώντας τον στα μάτια: «Συνέχισε να κάνεις ό,τι κάνεις και μην ανησυχείς». «Ολοι κάνουν λάθη, ελπίζω να μην επαναληφθούν. Σε αυτήν την περίπτωση, θα έχει την υποστήριξή μας».

Η Νάπολι, που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας την περασμένη σεζόν υπό τις οδηγίες του Λουτσιάνο Σπαλέτι, είναι 5η στην βαθμολογία, επτά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ