Σοκ: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και ο Πάπου Γκόμες – Ποια είναι η «βαριά καμπάνα»

Σοκ: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και ο Πάπου Γκόμες – Ποια είναι η «βαριά καμπάνα»

Δημοσίευμα βόμβα από το εξωτερικό αναφέρει πως ο Πάπου Γκόμες βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, με την τιμωρία του να τον «καθηλώνει».

Μετά τον Πολ Πογκμπά ένα νέο πολύ σοβαρό ζήτημα ντόπινγκ έρχεται στο φως της επιφάνειας και αφορά τη Serie A και πιο συγκεκριμένα τον Πάπου Γκόμες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο πρώην παίκτης της Αταλάντα και της Σεβίλλης μεταξύ άλλων, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, κάτι που στα 35 του χρόνια μπορεί να σημαίνει και ολοκλήρωση της καριέρας του.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως το δείγμα είχε παρθεί από το διάστημα που βρισκόταν στη Σεβίλλη και πριν καν το Mundial στο Κατάρ, εκεί δηλαδή όπου το κατέκτησε με την Αργεντινή!

Τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά σήμερα, με τον Αργεντινό να μαθαίνει μάλιστα και την τιμωρία του, η οποία τον αφήνει έξω για δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να ολοκληρώσει την καριέρα του τόσο άδοξα.

Ο Γκόμες είναι στα 35 του πλέον και έχει συμβόλαιο με την Μόντσα. Μετά και τις δηλώσεις του ότι μπορεί οποτεδήποτε να αποσυρθεί μοιάζει όλο και πιο πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ