Τορίνο – Ίντερ 0-3: Διπλό κορυφής…

Τορίνο – Ίντερ 0-3: Διπλό κορυφής…

Έχοντας τρεις διαφορετικούς σκόρερ η Ίντερ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Τορίνο και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A με ματς παραπάνω από τη Μίλαν.

Η Ιντερ ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο, πέρασε νικηφόρα με 3-0 από την έδρα της Τορίνο και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A, σε αναμονή του αυριανού (22/10) ντέρμπι της Μίλαν με τη Γιουβέντους.

Οι «νερατζούρι» δυσκολεύτηκαν πολύ να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος, αλλά ο Τουράμ στο 59′ έδωσε τη λύση και οκτώ λεπτά αργότερα ο Λαουτάρο Μαρτίνες «σφράγισε» ουσιαστικά τη νίκη της ομάδας του με το 90ο γκολ του στη Serie A. Ο Τσαλχάνογλου διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις με πέναλτι το 3-0.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον Παναθηναϊκό (pic)

Τορίνο: Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Ροντρίγκες, Λατσάρο (86’ Ίλιτς), Ταμέζ, Σχουρς (51’ Σαζάνοβ), Μπελανόβα, Πελέγκρι (74’ Σανάμπρια), Ρίτσι, Λινέτι (86’ Βόιβοντα), Σεκ (74’ Γκινέτις), Βλάσιτς

Ίντερ: Ζόμερ, Νταρμιάν (90+1′ Μπίσεκ), Ντε Φράι, Ντιμάρκο (Κάρλος Αουγούστο), Ατσέρμπι, Παβάρ (57’ Ντάμφρις), Μχιταριάν, Μπαρέλα (57’ Φρατέζι), Τσαλχάνογλου, Τουράμ, Λαουτάρο Μαρτίνες (82’ Κλάασεν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ