Βερόνα – Νάπολι 1-3: Έλειπε ο Οσιμέν, αλλά είχε Κβαρατσκέλια

Βερόνα – Νάπολι 1-3: Έλειπε ο Οσιμέν, αλλά είχε Κβαρατσκέλια

Επιστροφή στις νίκες για τη Νάπολι που επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Βερόνα έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κβαραστκέλια που πέτυχε δύο γκολ.

Η Νάπολι πέρασε νικηφόρα από τη Βερόνα, επικρατώντας με 3-1 της Ελλάς, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Serie A, με… μελανό σημείο τη συμπλοκή οπαδών των δύο ομάδων και ανταλλαγή φωτοβολίδων πριν την έναρξη της αναμέτρησης, μεταξύ του σιδηροδρομικού σταθμού και του «Μπεντεγκόντι». Η παρέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης και εκτονώθηκε η ένταση.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι πρωταθλητές Ιταλίας, που δεν είχαν τον Οσιμέν στη διάθεσή τους, προηγήθηκαν με γκολ του Πολιτάνο στο 27ο λεπτό. Ο Κβαρατσκέλια διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων στο 43ο λεπτό, με τον Πολιτάνο δημιουργό. Με την επανέναρξη, το σκηνικό… επαναλήφθηκε, αφού πάλι με δημιουργό τον Πολιτάνο και σκόρερ τον Κβαρατσχέλια η Νάπολι προηγήθηκε με 3-0, στο 55ο λεπτό. Η Βερόνα είδε τον Λάζοβιτς να σημειώνει το μοναδικό τέρμα της στο 60ό λεπτό.

Διαβάστε επίσης: Το… αδιανόητο back to back με τους γιους του Θανάση Κωστούλα κόντρα στον Παναθηναϊκό – Λάμπουν στην ακαδημία του Ολυμπιακού (vids)

Η Νάπολι μετρά πλέον 17 βαθμούς, ενώ η Βερόνα που έμεινε για 7ο σερί αγώνα χωρίς νίκη έμεινε χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, με 8 βαθμούς.

Βερόνα: Μοντιπό, Φαραόνι, Νταβίντοβιτς, Μανιάνι, Αμιόνε (46’ Τεράτσιανο), Ντόιγκ (62’ Τσατσούα), Σερντάρ (46’ Λάζοβιτς), Χόνγκλα, Ντζούριτς (78’ Ανρί), Ενγκόνγκ (46’ Μπονατσόλι), Φολορούνσο

Νάπολι: Μερέτ, Ρουί (67’ Τζανόλι), Ραχμάνι, Ντι Λορέντζο, Νάταν, Λομπότκα, Καγιούστε, Ζιελίνσκι (84’ Γκαετάνο), Ραζπαντόρι (67’ Σιμεόνε), Πολιτάνο (83’ Τζέρμπιν), Κβαρατσχέλια (77’ Λίντστρεμ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ