«O Ντοναρούμα δεν ήθελε να φύγει από τη Μίλαν»

«O Ντοναρούμα δεν ήθελε να φύγει από τη Μίλαν»

Ο ατζέντης του Τζίτζι Ντοναρούμα, αποκάλυψε ότι ο πελάτης του δέχθηκε πιέσεις από τον Μίνο Ραϊόλα και αποχώρησε από τη Μίλαν παρά τη θέληση του.

Ο ατζέντης του Τζίτζι Ντοναρούμα, Βιτσέντσο, ο οποίο είναι ξάδερφος του Μίνο Ραϊόλα, αποκάλυψε ότι ο Ιταλός πορτιέρε, δέχθηκε πιέσεις από τον εκλιπόντα μάνατζερ για να αποχωρήσει από τη Μίλαν.

«Είχαμε ανανεώσει το συμβόλαιό του παρά το γεγονός ότι οι τέσσερις-πέντε μεγαλύτεροι σύλλογοι στον κόσμο του ζητούσαν επίμονα, ιδίως προσφέροντάς του πολλά χρήματα», αποκάλυψε ο Βιντσέντσο.

Διαβάστε επίσης: Ζοάο Νέβες: Το νέο «wonderkid» της Μπενφίκα (pic, vid)

Ενώ συμπλήρωσε: «O Ντοναρούμα δεν ήθελε να φύγει από τον σύλλογο που τον ανέδειξε. Απαίτησε όμως από τη Μίλαν να έχει φιλοδοξίες. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα στις διαπραγματεύσεις και φτάσαμε στο τέλος της ιστορίας».

Για τον διάλογο ανάμεσα σε Μαλντίνι και Ντοναρούμα: «Δεν θέλω να παίξω πια στην Ιταλία. Θα πήγαινα στη Γιούβε μόνο αν η Μίλαν δεν είχε προκριθεί στο Champions League και δεν είχε βγάλει χρήματα από τη μεταγραφή μου. Τώρα δεν θέλω να παίζω πια στην Ιταλία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ