Γιουβέντους: «Έδεσε» Λοκατέλι μέχρι το 2028

Γιουβέντους: «Έδεσε» Λοκατέλι μέχρι το 2028

Παίκτης της Γιουβέντους μέχρι το 2028 θα είναι με κάθε επισημότητα ο Μανουέλ Λοκατέλι.

Η Γιουβέντους έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Μανουέλ Λοκατέλι, για την ανανέωση του συμβολαίου του Ιταλού μέσου μέχρι το 2028. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει προφορικά εδώ και αρκετό καιρό, όμως σήμερα η «Γηραιά Κυρία» ανακοίνωσε το deal μέσα από τα επίσημα social media του συλλόγου.

Ο 25χρονος διεθνής με την Εθνική Ιταλίας, αποτελεί βασικό γρανάζι στα πλάνα του Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι και  πλέον διανύει το τρίτο του χρόνο στην ομάδα του Τορίνο. Συνολικά ο πρώην παίκτης της Σασουόλο και της Μίλαν,  έχει καταγράψει συνολικά 103 εμφανίσεις με τη φανέλα των «Μπιανκονέρι» με απολογισμό 4 γκολ και 8 ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Θέος

Τη φετινή σεζόν ο Λοκατέλι είναι βασικός και αναντικατάστατος, καθώς έχει αγωνιστεί και στα 11 παιχνίδια που έχει δώσει η Γιουβέντους στο τρέχον πρωτάθλημα με τη παρουσία του να κρίνεται κομβική στη προσπάθεια που κάνει η ομάδα του να  κατακτήσει το Καμπιονάτο μετά από μία τετραετία.

Σύμφωνα με τα Ιταλικά μέσα, μετά τον Λοκατέλι σειρά στις ανανεώσεις θα πάρει και ο Νικολό Φατζόλι ο οποίος θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους μέχρι 2028.\

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ