Λέτσε – Μίλαν 2-2: Γκέλα ολκής για τους «ροσονέρι»

Λέτσε – Μίλαν 2-2: Γκέλα ολκής για τους «ροσονέρι»

Τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη για τη Μίλαν στη Serie A, με τους «ροσονέρι» να προηγούνται με 2-0 στη έδρας της Λέτσε, αλλά να είναι και ευχαριστημένοι που έφυγαν με τον βαθμό (2-2) στο τέλος.

Ακόμη μία γκέλα για τη Μίλαν που χάνει έδαφος στη Serie A. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έμεινε για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα αφού αν και προηγήθηκε με 2-0 της Λέτσε, είδε τους γηπεδούχους να την ισοφαρίζουν σε 2-2 και στο τέλος να… αγγίζουν την ανατροπή, με το VAR να σώζει τους «ροσονέρι» από το απόλυτο κάζο.

Η Μίλαν είχε στο πρώτο ημίχρονο τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκε με τα γκολ των Ζιρού (28′) και Ράιντερς (35′), αλλά στην επανάληψη κατέβασε ταχύτητα, πιστεύοντας πως το ματς είχε κριθεί, και το πλήρωσε ακριβά.

Διαβάστε επίσης: Θρήνος στο αλβανικό ποδόσφαιρο: Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε εν ώρα αγώνα κι έφυγε από τη ζωή!

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν μέσα σε τέσσερα λεπτά (66′ Σανσόνε και Μπάντα 70′) και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων λίγο έλειψε να ρίξουν νοκ-άουτ τους «ροσονέρι» με το γκολ του Πίκολι, που τελικά δεν μέτρησε μετά από παρέμβαση του VAR. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων μάλιστα αποβλήθηκε ο Ζιρού για τη Μίλαν.

Λέτσε: Φαλκόνε, Μπασιρότο, Γκεντρί, Πόνγκρατσιτς, Ντόργκου, Ραμαντάνι, Ράφια (57’ Γκονθάλεθ), Καμπά (57’ Μπλιν), Μπαντά (87’ Βενούτι), Κρστόβιτς (63’ Πίκολι), Στρεφέτσα (63’ Σανσόνε)

Μίλαν: Μενιάν, Τιό, Καλάμπρια (46’ Μούσα), Ερναντές, Τομόρι, Πόμπεγκα (71’ Φλορέντσι), Ράιντερς, Κρούνιτς, Λεάο (10’ Οκαφόρ), Τσουκβουέζε (79’ Γιόβιτς), Ζιρού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ