Ίντερ : «Πόρτα» σε Σίτι και Γιουνάιτεντ για Σκρίνιαρ (vids)

Ίντερ : «Πόρτα» σε Σίτι και Γιουνάιτεντ για Σκρίνιαρ (vids)

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, η Ίντερ είπε όχι στις προτάσεις των Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ, ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ, για τον Μίλαν Σκρίνιαρ!.

«Όχι» σε πρόταση 60 εκατομμυρίων, την οποία κατάθεσαν τόσο η Μάντσεστερ Σίτι όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Σκρίνιαρ, είπε η Ίντερ, όπως υποστηρίζει η «Corriere dello Sport».

Ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός των «νερατζούρι» θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στόπερ στον κόσμο, με αποτέλεσμα να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Το γεγονός αυτό προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας, οι οποίοι απάντησαν αρνητικά στην πρόταση που κατέθεσαν από κοινού οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, καθώς αξιώνουν τουλάχιστον 80 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι ο άσος της Ίντερ, ο οποίος αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν σε 40 ματς (4 γκολ) σε όλες τις διοργανώσεις, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι έναντι 23 εκατομμυρίων ευρώ από τη Σαμπντόρια.

Δείτε εν δράσει τον Σκρίνιαρ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ