Απίστευτο ξέσπασμα Σάρι κατά Μουρίνιο: «Σπάει αρ@@@@, φταίει η persona του»

Απίστευτο ξέσπασμα Σάρι κατά Μουρίνιο: «Σπάει αρ@@@@, φταίει η persona του»

Τα καρφιά του προς τον Ζοσέ Μουρίνιο εξαπέλυσε ο Μαουρίτσιο Σάρι μετά το τέλος του ντέρμπι της Ρώμης ανάμεσα στην Ρόμα και την Λάτσιο...

Ένταση, πάθος, αρκετές μονομαχίες και πολλά άλλα συνέθεσαν το σκηνικό στο ντέρμπι της Ρώμης ανάμεσα στην Ρόμα και την Λάτσιο το οποίο έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα.

Μετά το τελικό σφύριγμα της λήξης τα πνεύματα δεν ηρέμησαν με την ένταση να μεταφέρεται στην συνέντευξη Τύπου, εκεί όπου ο τεχνικός των «Λατσιάλι», Μαουρίτσιο Σάρι εξαπέλυσε τα «καρφιά» του προς τον Ζοσέ Μουρίνιο τον οποίο μεταξύ άλλων χαρακτήρισε… ενοχλητικό.

Διαβάστε επίσης: Φορτούνης: «Εχει κλείσει το κεφάλαιο της Εθνικής για μένα»

«Είμαι ικανοποιημένος επειδή η ομάδα μου φαίνεται ότι ανεβαίνει. Από εκεί και πέρα, βέβαια, αυτό είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, το πιο παθιασμένο ντέρμπι της Ιταλίας. Λυπάμαι επειδή ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός, δεν ήταν αντάξιος των δύο ομάδων.

Ο Μουρίνιο; Πριν τον αγώνα του είπα “το έχεις καταλάβει ότι σπας αρχ…, έτσι;”. Μου είπε ότι το ίδιο κάνω κι εγώ. Αν αφήσουμε στην άκρη την persona Μουρίνιο, ως άνθρωπος είναι συμπαθητικός» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ