Ίντερ – Φροζινόνε 2-0: Επιστροφή στην κορυφή για τους «νερατζούρι»

Ίντερ – Φροζινόνε 2-0: Επιστροφή στην κορυφή για τους «νερατζούρι»

Η Ίντερ «καθάρισε» με 2-0 τη Φροζινόνε και άφησε δεύτερη τη Γιουβέντους η οποία θα την φιλοξενήσει μετά τη διακοπή στο Τορίνο.

Ακόμη μία νίκη και επιστροφή στην κορυφή για την Ίντερ! Οι «νερατζούρι» επικράτησαν με 2-0 της Φροζινόνε, άφησαν τη Γιουβέντους στο -2 και την επόμενη αγωνιστική θα πάνε στο Τορίνο για το ντέρμπι κορυφής ως πρωτοπόροι.

Τουράμ και Λαουτάρο έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες για την Ίντερ πριν ο Ντιμάρκο με απίθανη έμπνευση κάνει το 1-0 στο 43′ με σουτ λίγο κάτω από το κέντρο. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 48′ όταν ο Τουράμ κέρδισε πέναλτι από τον Μοντερίζι και ο Τσαλχάνογλου έκανε το 2-0 εκτελώντας εύστοχα. Στο 57′ το διαγώνιο σουτ του Σεντίρα σταμάτησε στο δοκάρι του Ζόμερ, στη μεγαλύτερη ευκαιρία της Φροζινόνε.

Διαβάστε επίσης: Φορτούνης: «Εχει κλείσει το κεφάλαιο της Εθνικής για μένα»

Ιντερ: Ζόμερ, Νταρμιάν, Ντιμάρκο (81’ Αουγούστο), Ατσέρμπι, Ντάμφρις (61’ Ντε Φράι), Μπαζτόνι, Μχιταριάν (70’ Φρατέζι), Τσαλχάνογλου (81’ Σένσι), Μπαρέλα, Λαουτάρο Μαρτίνες, Τουράμ (70’ Αρναούτοβιτς).

Φροζινόνε: Τουράτι, Μαρκιτσα, Λιρόλα (55’ Ιμπραΐμοβιτς), Οκόλι, Ογιόνο, Μοντερίζι, Ματσιτέλι (34’ Μπρεσιανίνι), Ρεϊνιέρ (82’ Κάιο Ζόρζε), Μπαρενετσέα (82’ Κάζο), Τσούνι (55’ Σεντίρα), Σουλέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ