«Έδεσε» ΜακΚένι μέχρι το 2026 η Γιουβέντους

«Έδεσε» ΜακΚένι μέχρι το 2026 η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους προχωράει στην ανανέωση του συμβολαίου του ΜακΚένι, με τον Αμερικανό να δέχεται μείωση 30% στις αποδοχές του.

Γιουβέντους και Γουένστον ΜακΚένι αναμένεται να συνεχίσουν τη κοινή τους πορεία και μετά το 2025, όταν και λήγει το  τρέχον συμβόλαιο του Αμερικανού, καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα ώστε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Ο 25χρονος διεθνής μέσος και οι Μπιανκονέρι έχουν δώσει τα χέρια για υπογραφή νέου συμβολαίου, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2026, ενώ προβλέπεται και μείωση στις  ετήσιες αποδοχές του Αμερικανού ύψους 30%, με τον ποδοσφαιριστή να αποδέχεται  την προσφορά.

Διαβάστε επίσης: Σενάρια για Φελίπε και Ολυμπιακό (vids)

Ο ΜακΚένι αποτελεί βασικό στέλεχος στα πλάνα του Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι, με τον Ιταλό προπονητή να εισηγείται την παραμονή του Αμερικανού στο ρόστερ της ομάδας.

Ο ΜακΚένι φέτος είναι βασικός και αναντικατάστατος καθώς έχει ξεκινήσει στην ενδεκάδα σε όλες της φετινές αναμετρήσεις της «Γηραιάς Κυρίας» (12 αγώνες). Ο μέσος από το Τέξας αγωνίζεται στη Γιουβέντους από το 2020 και έχει καταγράψει συνολικά 108 συμμετοχές με απολογισμό 15 γκολ και 7 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ