Γιουβέντους – Κάλιαρι 2-1: Πέμπτη σερί νίκη και κορυφή για τους «μπιανκονέρι»

Γιουβέντους – Κάλιαρι 2-1: Πέμπτη σερί νίκη και κορυφή για τους «μπιανκονέρι»

Η Γιουβέντους νίκησε με 2-1 στο Τορίνο την Κάλιαρι και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A με ματς παραπάνω από τη δεύτερη Ίντερ.

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-1 επικράτησε η Γιουβέντους της Κάλιαρι για τη 12η αγωνιστική της Serie A. Αποτέλεσμα που έφερε τους «μπιανκονέρι» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με έναν αγώνα περισσότερο απ’ την Ίντερ που υποδέχεται την Κυριακή (12/11) την Φροζινόνε στο Μιλάνο.

Η «Μεγάλη Κυρία» έμεινε… άσφαιρη στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο 45λεπτο «καθάρισαν» οι στόπερ της, Μπρέμερ και Ρουγκάνι και με δύο γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών (60′-70′), έδωσαν προβάδισμα νίκης στη «Γιούβε». Η Κάλιαρι που αγωνίστηκε χωρίς τον Παντελή Χατζηδιάκο (έμεινε στον πάγκο) μείωσε στο 75′ με τον Ντοσένα, αλλά δεν βρήκε κάτι περισσότερο στο ματς.

Διαβάστε επίσης: Η «εκτόξευση» του Ορτέγκα, ο Έσε που ακολουθεί και η αγορά της Αργεντινής

Γιουβέντους: Σέζνι, Ρουγκάνι, Μπρέμερ, Καμπιάζο (88’ Νικολούζι), Γκάτι, Κόστιτς, Λοκατέλι, ΜακΚένι, Μιρέτι (66’ Ίλινγκ), Κεν (66’ Βλάχοβιτς), Κιέζα (81’ Μίλικ)

Κάλιαρι: Σκούφετ, Οτζέλο, Τζάπα, Ντοσένα, Γκολντανίτζα, Βιόλα (67’ Οριζτιάνο), Γιάνκτο (88’ Παβολέτι), Πράτι, Μακουμπού, Πετάνια (46’ Λαπανρτούλα), Ζίτο (71’ Σομουρόντοβ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ