Ζιρού: «Ήμουν οπαδός της Μίλαν από τη δεκαετία του 2000»

Ζιρού: «Ήμουν οπαδός της Μίλαν από τη δεκαετία του 2000»

Ο Ολιβιέ Ζιρού μίλησε σε συνέντευξή του για το μεγάλο δέσιμο που έχει με την Μίλαν.

Ο Ολιβιέ Ζιρού μίλησε σε συνέντευξή του για το μεγάλο δέσιμο που έχει με την Μίλαν λόγω της αγάπης του προς τους «ροσονέρι» από πολύ νεαρή ηλικία.

Παράλληλα, αποκάλυψε την επιθυμία του να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας μαζί της, ενώ μίλησε και για το πότε σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Στον Ολυμπιακό για τρία χρόνια ο Μήτρου Λονγκ! (pics)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα μου άρεσε να μείνω στην Μίλαν, νομίζω ότι έχω ό,τι απαιτείται. Το να έρθω εδώ ήταν ευλογία για μένα. Το συμβόλαιό μου λήγει και δεν έχω ακόμη συζητήσει με τον σύλλογο, πιστεύω ότι μπορώ ακόμη να βοηθήσω.

Άλλωστε ήμουν οπαδός των ροσονέρι από τη δεκαετία του 2000. Ο στόχος μου είναι να κάνω μία μεγάλη σεζόν με τους ροσονέρι και να φτάσουμε τα 20 πρωταθλήματα Ιταλίας για να βάλουμε το δεύτερο αστέρι στη φανέλα.

Δεν θα είναι εύκολο αλλά το πιστεύουμε. Θέλουμε να πάμε καλά και στο Champions League, σε εκείνες τις βραδιές που παίζουμε εντός έδρας στη διοργάνωση νιώθουμε πως υπάρχει κάτι το ξεχωριστό στην ατμόσφαιρα».

Για το αν είναι κοντά το φινάλε της καριέρας του: «Όσο το επιτρέπει το σώμα μου, προσπαθώ να ξεπερνώ τα όριά μου και να διασκεδάζω όσο γίνεται περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ