Κβαρατσκέλια: «Η Ρεάλ ήταν το πάθος μου, είμαι συγκεντρωμένος στη Νάπολι»

Κβαρατσκέλια: «Η Ρεάλ ήταν το πάθος μου, είμαι συγκεντρωμένος στη Νάπολι»

Ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια δεν έχει κρύψει και στο παρελθόν την αγάπη του για τη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας όμως πως παραμένει συγκεντρωμένος στη Νάπολι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί μία ομάδα στόχο, για κάθε ποδοσφαιριστή που ξεκινά να παίζει επαγγελματικά και στην περίπτωση του Κβίτσα Κβαρατσκέλια δεν θα μπορούσε να ισχύει το αντίθετο.

Ο Γεωργιανός εξτρέμ σχολίασε τις δηλώσεις του πατέρα του, ο οποίος μετά το παιχνίδι της Ρεάλ με τη Νάπολι για τους ομίλους του Champions League, είχε πει πως ο γιος του θα ήθελε να αγωνιστεί στη «Βασίλισσα».

Διαβάστε επίσης: Αναζητώντας ακόμη τον… ηγέτη Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό (pic,vids)

Ο ίδιος ο Κβαρατσκέλια δεν έκρυψε την συμπάθεια που έχει στους «Μερένχες», αλλά επισήμανε πως το μυαλό του βρίσκεται αποκλειστικά στη Νάπολι, με την οποία κατέκτησε την περσινή σεζόν το πρωτάθλημα στην Ιταλία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός μεσοεπιθετικός: 

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η Ρεάλ ήταν το πάθος μου κατά τη διάρκεια της παιδικής μου ηλικίας αλλά διαβεβαιώνω πως είμαι συγκεντρωμένος 100% στην Νάπολι.

Κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα επειδή υπάρχουν σημαντικά ματς μπροστά μας. Είμαι συγκεντρωμένος στην Νάπολι και το κυριότερο είναι πως είμαι ευτυχισμένος που παίζω εδώ».

Ακόμη συμπλήρωσε πως: «Υπάρχουν πάρα πολλές εξαιρετικές ομάδες στις οποίες θα μου άρεσε να αγωνίζομαι αλλά η ευτυχία είναι εδώ στην Νάπολι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ