Aινιγματικός ο Μουρίνιο σε ερώτηση δημοσιογράφου για το μέλλον του στη Ρόμα

Aινιγματικός ο Μουρίνιο σε ερώτηση δημοσιογράφου για το μέλλον του στη Ρόμα

Το συμβόλαιο του Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρόμα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, όμως με δηλώσεις που έκανε ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε πως ακόμα δεν έχει μιλήσει με την διοίκηση του συλλόγου για ενδεχόμενη ανανέωση.

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Πορτογάλος καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει συζητήσει με τη διοίκηση των Τζιαλορόσι για πιθανή παραμονή του.

Ο Special One είναι προπονητής των Ρωμαίων από το καλοκαίρι του 2021 και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Ο 60χρονος τεχνικός έχει οδηγήσει την Ρόμα στην κατάκτηση του Europa Conference League το 2022 και στον τελικό του Europa League το 2023, ενώ έχει κερδίσει και την συμπάθια των οπαδών της ιταλικής ομάδας οι οποίοι τον θεωρούν έναν από εκείνους, πράγμα το οποίο δεν είναι τόσο εύκολο στην οικογένεια των Τζιαλορόσι.

Διαβάστε επίσης: Χωρισμός-βόμβα για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή – «Τρίτο πρόσωπο» η γυμνάστρια

Ωστόσο, ο Μουρίνιο σε ερώτηση δημοσιογράφου στην συνέντευξη τύπου πριν την αναμέτρηση με την Φιορεντίνα, όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα να μείνει στη Ρόμα απάντησε πως ακόμα δεν έχει μιλήσει με τους διοικούντες της ομάδας.

«Αυτή είναι μια υποθετική ερώτηση γιατί δεν συνέβη. Δεν μου αρέσει να απαντώ σε υποθετικές ερωτήσεις. Με ευχαριστεί αυτή η υποστήριξη; Φυσικά, δίνω τα πάντα για τη Ρόμα. Δεν είναι μυστικό ότι ο Νταν Φρίντκιν είναι σήμερα μαζί με τα δύο του παιδιά εδώ και ότι ήμασταν μαζί. Η σχέση μας είναι καλή, αλλά αν με ρωτήσετε αν μιλήσαμε για το μέλλον, η απάντηση είναι όχι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ