Σαλερνιτάνα – Μίλαν 2-2: Γλίτωσε το κάζο στο 90+1′

Σαλερνιτάνα – Μίλαν 2-2: Γλίτωσε το κάζο στο 90+1′

Με γκολ του Γιόβιτς στο 90+1’ η Μίλαν πήρε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Γκέλα για την Μίλαν στην έδρα της Σαλερνιτάνα για την 17η αγωνιστική της Serie A, με τους Ροσονέρι να γλιτώνουν τον βαθμό της ισοπαλίας στο 90+1’, χάρη στο γκολ του Γιόβιτς. Με αυτή την ισοπαλία η Μίλαν έφτασε τους 33 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Σαλερνιτάνα παρέμεινε στην τελευταία θέση με 9 πόντους.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 6’ με τον Ντιά, αλλά ο Μενιάν του είπε «όχι». Στο 17’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με κεφαλιά του Τομόρι, μετά από γύρισμα του Λεάο.

Στο 32’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Καντρέβα για να ισοφαρίσουν σε 1-1, κάτι που έκαναν τελικά στο 42’ με κεφαλιά του Φάζιο έπειτα από κόρνερ του Καντρέβα. Στο 63’ από δημιουργός έγινε εκτελεστής και έκανε την ολική ανατροπή για την Σαλερνιτάνα (2-1). Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 3-1 με τον Λεγκόφσκι, αλλά ο Μενιάν κράτησε… ζωντανή την Μίλαν, που απείλησε στο 82’ με κεφαλιά του Ζιρού.

Όλα έδειχναν ότι η Σαλερνιτάνα θα πάρει τη νίκη, αλλά η Μίλαν με γκολ του Γιόβιτς στο 90+1’ ισοφάρισε σε 2-2 και πήρε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις:

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Κοστίλ, Ματσόκι(78’ Μπρον), Πιρόλα(61’ Γκιομπέρ), Μπράνταριτς, Φάζιο, Λεγκόφσκι, Κάστανος(78’ Μαρτετζάνι), Κουλιμπαλί, Τσάουνα(78’ Γιοβάνε), Καντρέβα, Ντιά(48’ Ικβουεμέσι)

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια, Κίερ(46’ Σίμιτς), Τομόρι(65’ Φλορέντσι), Ερνάντες, Μπενασέρ(70’ Γιόβιτς), Ρέιντερς, Λόφτους-Τσικ, Πούλισιτς(70΄Τσουκουέζε), Λεάο, Ζιρού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ