Η Λειψία προχωρά στην απόκτηση του Ελμάς από την Νάπολι

Η Λειψία προχωρά στην απόκτηση του Ελμάς από την Νάπολι

H Λειψία είναι κοντά στο να ολοκληρώσει μια σημαντική προσθήκη, αποκτώντας τον Ελίφ Ελμάς από την Νάπολι ως αντικαταστάτη του Εμίλ Φόρσμπεργκ

Η Λειψία έμεινε στο 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης για την 16η αγωνιστική της Bundesliga και ολοκλήρωσε το 2023 ευρισκόμενη στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Έμιλ Φόρσμπεργκ με τη φανέλα των «Ταύρων», με τον Σουηδό μεσοεπιθετικό να αποχωρεί από τον σύλλογο, μετά από 9 χρόνια και 325 εμφανίσεις, κατακτώντας 2 Κύπελλα Γερμανίας. Ο 32χρονος άσος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο MLS και την Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλ, ανοίγοντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο στη καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Πετρούσεφ και Μήτρου-Λονγκ στον Ολυμπιακό

Η γερμανική ομάδα, ωστόσο, φαίνεται πως έχει βρει τον αντικαταστάτη του Φόρσμπεργκ και μέσα στα επόμενα 24ωρα ενδέχεται να προχωρήσει στην ανακοίνωσή του. Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του Athletic ο Ελίφ Ελμάς της Νάπολι είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο προπονητής του συλλόγου, Μάρκο Ρόσε, με τον 24χρονο μέσο να είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τη Βόρεια Μακεδονία, αγωνίζεται στους Παρτενοπέι από το 2019 και πέρυσι συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του σκουντέτο μετά από 32 χρόνια, πραγματοποιώντας 36 εμφανίσεις με απολογισμό 6 γκολ και 3 ασίστ.

Όμως φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Ελμάς έχει χάσει τη θέση του βασικού, παίζοντας μόλις σε 11 παιχνίδια μέχρι τώρα (μόλις 4 σαν βασικός), με τον 24χρονο άσο να είναι δυσαρεστημένος από την εξέλιξη αυτή και να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Πρωταθλητές Ιταλίας, αν και έχει συμβόλαιο μαζί τους μέχρι το 2025.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αυτό αναφέρει ότι η Λειψία έχει κάνει επίσημη πρόταση αγοράς του Ελμάς ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ, με την διοίκηση της Νάπολι να την έχει κάνει αποδεκτή, με τις επίσημες ανακοινώσεις να απομένουν για την ολοκλήρωση του ντιλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ