Φροζινόνε – Γιουβέντους 1-2: «Καθάρισε» ο Βλάχοβιτς στο τέλος για την «Μεγάλη Κυρία»

Φροζινόνε – Γιουβέντους 1-2: «Καθάρισε» ο Βλάχοβιτς στο τέλος για την «Μεγάλη Κυρία»

Αν και δυσκολεύτηκε κόντρα στην Φροζινόνε η Γιουβέντους βρήκε τη λύση στο πρόσωπο του Βλάχοβιτς, νίκησε με 2-1 και παρέμεινε στο κυνήγι της Ίντερ.

Η Γιουβέντους επέστρεψε στις νίκες στην Serie A, με τον Γιλντίζ να γράφει με «χρυσά» γράμματα το όνομά του στην ιστορία της ομάδας και τον Βλάχοβιτς να της δίνει τη νίκη στο τέλος.

Η «Γηραιά Κυρία», μετά την ισοπαλία κόντρα στην Τζένοα, επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Φροζινόνε για την 17η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Το «θέλω» του Λέο Περέιρα, η «δύσκολη» Φλαμένγκο, ο ρόλος του ατζέντη, το αβαντάζ του Πέδρο Αλβες και ο πανίσχυρος Μπραζ

Ο Αλέγκρι επέλεξε να «ρίξει» στο αρχικό σχήμα τον 18χρονο Τούρκο, Κενάν Γιλντίζ και αυτός τον δικαίωσε 12′ αργότερα, όταν και άνοιξε το σκορ για τη Γιουβέντους και έγινε ο νεότερος ξένος σκόρερ στην ιστορίας της στη Serie A.

H Φροζινόνε δεν παράτησε τον αγώνα, έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Μπαέζ στο 51′, σε 1-1, πριν ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, που είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του νεαρού Τούρκου, δώσει ξανά προβάδισμα στη Γιουβέντους στο 81ο λεπτό.

Ο Σέρβος σημείωσε ακόμη ένα γκολ στο 90′, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Με αυτό το διπλό η Γιουβέντους έφτασε τους 40 βαθμούς και πλησίασε στον 1 βαθμό την Ίντερ, με παιχνίδι περισσότερο. Η Φροζινόνε παρέμεινε στην 14η θέση με 19 βαθμούς.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: Τουράτι, Μοντερίσι, Ρομανιόλι, Λουσουάρντι, Λιρόλα (30′ Μπάεζ), Μπαρενετσέα, Γκέλι, Γκαριτάνο (69′ Χαρούι), Μπρεσιανίνι, Σουλέ, Κάιο Ζόρζε (69′ Τσεντίρα)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Μρέμερ, Άλεξ Σάντρο (27′ Γκάτι), Καμπιάσο (69′ Γουεά), Μακένι, Λοκατέλι (54′ Νικολούσι Καβίγλια), Ραμπιό, Κόστιτς (54′ Ίλινγκ Ζούνιορ), Μίλικ, Γιλντίζ (54′ Βλάχοβιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ