Ο Μπρέμερ παραμένει «μπιανκονέρι» έως το 2028 (pic, vid)

Ο Μπρέμερ παραμένει «μπιανκονέρι» έως το 2028 (pic, vid)

Η Γιουβέντους έφτασε σε συμφωνία με τον Γκλέισον Μπρέμερ, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν τη συνεργασία τους μέχρι το 2028.

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γκλέισον Μπρέμερ, μέχρι το 2028.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ βρίσκεται ήδη ενάμισι χρόνο στην ομάδα του Τορίνο και έχει βρει θέση βασικού στο κέντρο της άμυνας, όντας ένας εκ των πρωταγωνιστών της φετινής ομάδας της «Γηραιάς Κυρίας», που βρίσκεται ακόμη στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Super League: Κεκλεισμένων ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Με κόσμο το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γιουβέντους για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο στόπερ: 

«20 Ιουλίου 2022: Ο Γκλέισον Μπρέμερ είναι νέος παίκτης της Γιουβέντους. Ο Βραζιλιάνος έρχεται με τον τίτλο του καλύτερου αμυντικού του πρωταθλήματος στο βιογραφικό του και μεγάλη επιθυμία να αποδείξει την αξία του στη Γιουβέντους. Επιλέγει τη φανέλα με το νούμερο 3, που μόλις άφησε ο Τζόρτζιο Κιελίνι: ένα σημάδι προσωπικότητας και μια πολύ ξεκάθαρη δήλωση προθέσεων.

27 Δεκεμβρίου 2023: Ο Γκλέισον Μπρέμερ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους μέχρι το 2028. Έχει γίνει βασικός, σταθερά ανάμεσα στους καλύτερους στο γήπεδο και απόλυτη σιγουριά, κερδίζοντας την αγάπη των οπαδών και την εμπιστοσύνη όλων. Η υπογραφή για το μέλλον στους «μπιανκονέρι» είναι η συνέχεια αυτής της υπόσχεσης που δόθηκε κατά την άφιξή του εκείνη την καλοκαιρινή ημέρα.

Ένας γίγαντας στο κέντρο της άμυνας, ένας εφιάλτης για τους αντιπάλους και μια σταθερή πηγή ασφάλειας για τους συμπαίκτες του. Στιβαρός στο ένας εναντίον ενός, ανυπέρβλητος στο εναέριο παιχνίδι, χάρισμα που επιδεικνύεται και στην αντίπαλη περιοχή (υπάρχουν έξι γκολ με τη Γιούβε, ένα φέτος, απέναντι στην Κάλιαρι), πάντα ο τελευταίος που παραδίδεται. Αυτός είναι ο Μπρέμερ που έχει καταφέρει να πάρει τη Γιούβε.

Φέτος ο κόουτς Αλέγκρι δεν τον έχει εγκαταλείψει ποτέ, κανείς δεν έχει βρεθεί στο γήπεδο περισσότερο από αυτόν στους «Μπιανκονέρι». Άλλο ένα ξεκάθαρο σημάδι για το πώς αυτός ο κολοσσός από την Itapitanga, έναν δήμο στην ομοσπονδιακή πολιτεία Bahia της Βραζιλίας, με λίγο πάνω από 10.000 κατοίκους, είναι πλέον ένας από εμάς.

Συγχαρητήρια, Γκλέισον! Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ