Νίκη τετράδας για την Φιορεντίνα (1-0) – Έκλεισε άσχημα το 23′ η Νάπολι (0-0)

Νίκη τετράδας για την Φιορεντίνα (1-0) – Έκλεισε άσχημα το 23′ η Νάπολι (0-0)

Η Φιορεντίνα πανηγύρισε σπουδαία νίκη με «χρυσό» σκόρερ τον Ρανιέρι κόντρα στην Τορίνο με 1-0, ενώ η Νάπολι «έμεινε στο μηδέν» με τη Μόντσα (0-0).

Η Φιορεντίνα συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις της τη φετινή σεζόν και κατάφερε να πετύχει ακόμη μία νίκη στο κλείσιμο του 2023′, με 1-0 στο φινάλε κόντρα στην Τορίνο, για να ανέβει στην τέταρτη θέση της Serie A.

Η περσινή πρωταθλήτρια, Νάπολι δεν έκλεισε με τον τρόπο που θα ήθελε το ονειρεμένο για την ίδια 2023, χρονιά στην οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια, καθώς έμεινε στην «λευκή» ισοπαλία, στο 0-0 με την Μόντσα, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να φτάνουν κοντά στο διπλό, αφού αστόχησαν σε πέναλτι.

Διαβάστε επίσης: Στο τραπέζι του Ολυμπιακού ο Φραν Ναβάρο της Πόρτο για την επίθεση

Οι «Βιόλα» πέτυχαν κόντρα στην ανεβασμένη Τορίνο την 3η συνεχόμενη νίκη τους, με «χρυσό» σκόρερ τον Ρανιέρι στο 83ο λεπτό για το τελικό 1-0, που τους ανεβάζει στην 4η θέση και τους 33 βαθμούς με παιχνίδι παραπάνω από την 5η Μπολόνια (31 βαθμοί).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Μπιράγκι (78’ Παρίζι), Μιλένκοβιτς, Ρανιέρι, Καγιόντε, Μποναβεντούρα (88′ Κούαρτα Μαρτίνες), Ντάνκαν, Αρτούρ (65’ Μαντραγκόρα), Ικονέ (88′ Σοτίλ), Κουαμέ, Μπελτράν (64’ Ενζολά)

ΤΟΡΙΝΟ: Μιλένκοβιτς Σάβιτς, Ροντρίγκες, Λατσάρο, Μπελανόβα (79’ Βόιβοντα), Μπουοντζιόρνο, Ταμέζ, Βλάσιτς (78’ Ντζιντζί), Ίλιτς, Ρίτσι (62’ Λινέτι), Σαπάτα, Πελέγκρι (62’ Σανάμπρια)

Η Νάπολι δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στην έδρα της στο τελευταίο της παιχνίδι για το 2023, αφού η Μόντσα, κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, σε ένα ματς που θα μπορούσε να φύγει και με τους τρεις πόντους από το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», καθώς κέρδισε πέναλτι, με τον Μερέτ να κερδίζει τον Πεσίνα, που ανέλαβε την εκτέλεση στο 68′. Στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης ο νέος τεχνικός της Νάπολι, Ματσάρι είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή και αποβλήθηκε, ενώ κόκκικη κάρτα δέχθηκε και ο επιθετικός Μίρκο Μάριτς που βρισκόταν στον πάγκο της Μόντσα.

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ (74’ Κοντίνι Μπαρανόβσκι), Ζεσούς, Ντι Λορέντζο, Ρουί, Ραχμάνι, Ζιελίνσκι (71’ Γκαετάνο), Λομπότκα (85’ Σιμεόνε), Ανγκισά, Κβαρατσχέλια, Ραζπαντόρι, Τζέρμπιν (71’ Λίντστρεμ)

ΜΟΝΤΣΑ: Ντι Γκρεγκόριο, Περέιρα (46’ Μπιριντέλι), Καλντιρόλα, Ντ’Αμπρόζιο (76’ Τσιταντίνι), Άκπα Άκπρο (62’ Μποντό), Γκαλιαρντίνι, Πεσίνα, Καρμπόνι (58’ Κολπάνι), Τσιουρία, Μότα, Κολόμπο (76’ Ματσίν)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ