Δύσκολη νίκη για Φιορεντίνα (1-0), η Σασουόλο έκανε τρελή ανατροπή και έσωσε το βαθμό (2-2)

Δύσκολη νίκη για Φιορεντίνα (1-0), η Σασουόλο έκανε τρελή ανατροπή και έσωσε το βαθμό (2-2)

Η Φιορεντίνα κέρδισε την Βερόνα με 1-0 και έπιασε την Νάπολι στην 4η θέση, ενώ η Σασουόλο επέστρεψε από το 2-0 της Ουντινέζε, ισοφαρίζοντας με δύο γκολ του Μπεράρντι

Η Φιορεντίνα υποδέχτηκε την Βερόνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» για την 16η αγωνιστική της Serie A και πέτυχε μια δύσκολη νίκη, με την οποία εδραιώθηκε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν μόλις στο 3ο λεπτό, με το πέναλτι του Τζούριτς, ο Τερατσιάνο όμως αντέδρασε σωστά, κρατώντας το μηδέν για την εστία του. Η Βερόνα συνέχισε να είναι είναι καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και να χάνει ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι Βιόλα οι οποίοι προηγήθηκαν στο 78′ με τον Μπελτράν και τελικά πήραν μια σημαντική νίκη με την οποία έφτασαν τους 27 βαθμούς, όσους έχει και η Νάπολι.

Διαβάστε επίσης: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο η Άρσεναλ (2-0) – Ασταμάτητη η Άστον Βίλα (1-2)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Μπιράγκι, Ρανιέρι, Μαρτίνες (72’ Μιλένκοβιτς), Καγιόντε, Λοπές (46’ Αρτούρ), Μαντραγκόρα (85’ Μίνα), Σοτίλ (46’ Κουαμέ), Μπελτράν, Ενζολά (46’ Μπαράκ), Ικονέ.

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Τσατσούα, Μανιάνι (46’ Αμιόνε), Χίεν, Τεράτσιανο, Χόνγκλα, Σουσλόβ (63’ Νταβίντοβιτς), Φολορούνσο (84’ Εμπουλά), Λάζοβιτς (76’ Σαπονάρα), Ενγκόνγκ, Ντζούριτς (63’ Ανρί)

Η Ουντινέζε βρέθηκε κοντά στο να πετύχει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, όμως η Σασουόλο πήρε το βαθμό της ισοπαλίας χάρις στα γκολ του Ντομένικο Μπεράρντι, με τις δύο ομάδες να μένουν στα χαμηλά της βαθμολογίας.

Η ομάδα από το Ούντινε προηγήθηκε 2-0, αρχικά με το γκολ του Λούκα στο 36′ και του Περέιρα στο 55′. Στο 59ο λεπτό ο Παγέρο αποβλήθηκε με απευθείας  κόκκινη κάρτα και τότε η τύχη του αγώνα άλλαξε. Οι Νεροβέρντι βρήκαν τα γκολ της ισοφάρισης με τον αρχηγό τους Ντομένικο Μπεράρντι να υπογράφει την ανατροπή στο σκορ. Ο 29χρονος άσος με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι στο 75′ και το 88′  χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Κρίστενσεν, Καμπασελέ (78’ Μαζίνα), Πέρες, Λόβριτς, Εμποσελέ, Γουάλας (90+1’ Θάραγα), Παγέρο, Καμαρά (71’ Εχιζίμπουε), Περέιρα, Λούκα (90+1’ Σαξές)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Πέντερσεν (71’ Μουλατιέρι), Έρλιτς, Φεράρι, Τόλιαν, Ενρίκε, Μπολόκα (56’ Βολπάτο), Μπεράρντι, Θόρστβεντ, Λοριεντέ (89’ Σεϊντέ), Πιναμόντι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ