Η Ίντερ «έδεσε» τον Ντιμάρκο μέχρι το 2027

Η Ίντερ «έδεσε» τον Ντιμάρκο μέχρι το 2027

Η Ίντερ ανακοίνωσε ότι επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Ιταλό αμυντικό Φεντερίκο Ντιμάρκο μέχρι το 2027

H Ίντερ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επέκταση της συνεργασίας της με το Φεντερίκο Ντιμάρκο, ο οποίος θα παραμείνει στους Νερατζούρι μέχρι το 2027.

Ο Ιταλός αμυντικός έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της Ίντερ, και αφού πέρασε ως δανεικός από Άσκολι, Έμπολι, Σιόν, Πάρμα και Ελλάς Βερόνα, τα τελευταία 3 χρόνια έχει καθιερωθεί στην ομάδα του Μιλάνου. Με την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι 0 26χρονος διεθνή άσος έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση 2 κυπέλλων Ιταλίας και 2 Σούπερ Καπ, ενώ τη περσινή σεζόν έφτασε έως το τελικό του Champions League όπου ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι.

Διαβάστε επίσης: Ημέρα… Ναβάρο στον Ολυμπιακό

Ο Ντιμάρκο πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τους Νερατζούρι και για αυτό η διοίκηση της ομάδας θέλησε να τον επιβραβεύσει και προχώρησε στην πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο θα του αποφέρει καλύτερες οικονομικές απολαβές.

Την φετινή σεζόν, ο 16 φορές διεθνής με τη «Σκοάντρα Ατζούρα» έχει πραγματοποιήσει 21 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, όπου έχει σκοράρει 4 φορές, ενώ έχει μοιράσει και 4 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ