Άρης: Η ποιοτική μεταγραφή από τα αποδυτήρια

Άρης: Η ποιοτική μεταγραφή από τα αποδυτήρια

Ο Μάντζιος περιμένει, μετά τη συμφωνία με τον Ρόουζ και τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις, η επιστροφή, όμως, του Γκαρθία σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης, είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που θα μπορούσε να πάρει ο Έλληνας τεχνικός.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη έχει μπει στο τελικό στάδιο και οι κιτρινόμαυροι αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στις επόμενες μέρες – ή και ώρες – να ανακοινώσουν τις επίσημες κινήσεις τους, μετά τη συμφωνία με τον Ρόουζ.

Ο Άκης Μάντζιος περιμένει την ενίσχυση του ρόστερ στις θέσεις που έχει ζητήσει, όμως, ένα από τα καλύτερα δώρα που θα μπορούσε να πάρει ο Έλληνας τεχνικός, ήταν σίγουρα η επιστροφή του Μάνου Γκαρθία σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης.

Μετά από 11 μήνες, περίπου και τον σοβαρό τραυματισμό του, μετά τις δυο χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Είναι ιδιαίτερα θετικό, μάλιστα, το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής δείχνει μεγάλη όρεξη και διάθεση στις προπονήσεις. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα, άλλωστε, στη φάση της αποθεραπείας, μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό, είναι και η ψυχολογία του παίκτη.

Ο Άκης Μάντζιος ξέρει πολύ καλά τι μπορεί να του προσφέρει ο Μάνου Γκαρθία, ειδικά, έχοντας έναν παίκτη, όπως τον Μορόν, στην κορυφή της επίθεσης. Με τους δυο ποδοσφαιριστές να μιλάνε, μάλιστα και την ίδια γλώσσα.

Ο προπονητής του Άρη γνωρίζει, όμως, επίσης, ότι χρειάζεται και την ανάλογη διαχείριση ο Γκαρθία, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση, μετά από ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα απραξίας. Ο παίκτης θεωρεί, σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει στους ανθρώπους του Άρη, ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος σε δέκα με δεκαπέντε, μέρες, περίπου.

Δεν θα πρέπει, όμως, σε καμία περίπτωση να θεωρείται απίθανο ο Ισπανός μεσοεπιθετικός να συμπεριληφθεί και νωρίτερα στην αποστολή, είτε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (3/1), είτε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (7/1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ακόμα και αν δεν πάρει χρόνο συμμετοχής, για ψυχολογικούς λόγους, για να «μπει» ξανά σε κλίμα επίσημου αγώνα. Το σίγουρο είναι ότι ο Άρης, μαζί με τις υπόλοιπες κινήσεις που θα κάνει την περίοδο του Ιανουαρίου, θα μπορεί να υπολογίζει σε μια πολύ ποιοτική μεταγραφή, από τα αποδυτήρια του.

ΥΓ. Η εξαιρετική παρουσία του Μορόν, φαίνεται ότι έχει ανοίξει την «όρεξη» στους ανθρώπους του Άρη, που εξετάζουν και άλλους παίκτες από την ισπανική αγορά. Ακόμα, έχουν προταθεί ποδοσφαιριστές και από την Αγγλία, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει μια κίνηση και από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ