Τέλος ο Μουρίνιο από την Ρόμα!

Τέλος ο Μουρίνιο από την Ρόμα!

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία της Ρόμα με τον Ζοσέ Μουρίνιο, όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία της Ρόμα με τον Ζοσέ Μουρίνιο, όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος σήμερα (16/1).

«Έτριζε» η καρέκλα του Πορτογάλου τεχνικού το τελευταίο διάστημα στην πρωτεύουσα της Ιταλίας και η σημερινή ανακοίνωση της διοίκησης των Ρωμαίων, ήρθε να βάλει τέλος στις φήμες γύρω από το μέλλον του Μουρίνιο στη Ρόμα.

Διαβάστε επίσης: «Ετοιμάζει τα συμβόλαια και ταξιδεύει για τον Ολυμπιακό ο Κάρμο»

Ο «Special One» πληρώνει το κακό ξεκίνημα της ιταλικής ομάδας τη φετινή σεζόν, καθώς και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και φαίνεται πως δεν θα έχει την ευκαιρία να το «γυρίσει», αφού αποφασίστηκε η απομάκρυνσή από τον πάγκο της ομάδας μετά από 138 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις στα 2,5 χρόνια που βρέθηκε στη Ρόμα και την κατάκτηση του Conference League το 2022.

Η Ρόμα αποχαιρέτησε τον Μουρίνιο με μία λυτή ανακοίνωση στα social media της. «Σε ευχαριστούμε για όλα Ζοσε», ανέφερε χαρακτηριστικά στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Η επίσημη ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου ανέφερε:

«Η Ρόμα ανακοινώνει ότι ο Μουρίνιο και οι συνεργάτες του αποχωρούν άμεσα από τον σύλλογο. Ο Μουρίνιο έγινε ο 60ος προπονητής της Ρόμα τον Μάιο του 2021.

Οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του Conference League στα Τίρανα στις 25 Μαϊου 2022 και στον τελικό του Europa League στη Βουδαπέστη την περσινή σεζόν».

«Ευχαριστούμε τον Ζοζέ εκ μέρους όλων μας στη Ρόμα για το πάθος και την αφοσίωσή που έδειξε από τότε που ήρθε στους τζαλορόσι» είπαν ο Νταν και ο Ράιαν Φρίντκιν.

«Θα έχουμε πάντα σπουδαίες αναμνήσεις από τη θητεία του, αλλά πιστεύουμε ότι ήταν αναγκαία μια άμεση αλλαγή για το καλό του συλλόγου. Ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον στον Ζοζέ και τους συνεργάτες του». Σύντομα θα ακολουθήσουν ενημερώσεις για την τεχνική ηγεσία της ομάδας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ