Ρόμα: Τρίζει η καρέκλα του Μουρίνιο, αποφασίζει η Σουλούκου για το μέλλον του

Ρόμα: Τρίζει η καρέκλα του Μουρίνιο, αποφασίζει η Σουλούκου για το μέλλον του

O Zoσέ Μουρίνιο βρίσκεται υπ΄ ατμόν στον πάγκο της Ρόμα και σύντομα η Λίνα Σουλούκου θα έχει συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, η οποία θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο των Ρωμαίων.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν περνάει και τις καλύτερές του μέρες στον πάγκο της Ρόμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν με τους τζαλόροσι, οι οποίοι βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς και στο -5 από την πρώτη τετράδα, ενώ μεσοβδόμαδα ήρθε και ο αποκλεισμός από την Λάτσιο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Όμως, η χθεσινή ήττα από την Μίλαν (3-1) στο Σαν Σίρο, ήρθε να κάνει ακόμα πιο δύσκολη της θέση του 60χρονου τεχνικού.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι ομάδες με την μεγαλύτερη πληρότητα στη Euroleague – Ποια η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού (pics)

Μάλιστα σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα από την Ιταλία, το απόγευμα πολύ πιθανόν να κριθεί το μέλλον του Μουρίνιο, αφού η Λίνα Σουλούκου θα έχει συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του ιταλικού συλλόγου, Νταν Φρίντκιν για να αποφασίσουν για το μέλλον του «Special One».

Επίσης, τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι σε περίπτωση που ο Μουρίνιο αποχωρήσει από τον πάγκο των Ρωμαίων, είναι πολύ πιθανό να τον διαδεχτεί ο παλιός θρύλος της ομάδας Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την ιταλική ΣΠΑΛ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ