Ουντινέζε – Μίλαν 2-3: Πέρασαν από το «Φρίουλι» οι «ροσονέρι»

Ουντινέζε – Μίλαν 2-3: Πέρασαν από το «Φρίουλι» οι «ροσονέρι»

Η Μίλαν επιβλήθηκε της Ουντινέζε με σκορ 3-2 εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από την ρατσιστική επίθεση στον Μάικ Μενιάν.

Με καρδιά «χιλίων λεόντων» η Μίλαν πέρασε με νίκη 3-2 από το «Φρίουλι» παρότι η Ουντινέζε ήταν μπροστά στο σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο!

Όμως, ο Γιοβιτς στο 83΄ και ο Οκαφόρ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ολοκλήρωσαν τη μεγάλη ανατροπή για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι (έφτασε τις 100 νίκες στο πρωτάθλημα), που βρίσκεται έξι βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο, Ιντερ.

Δυστυχώς το ματς σημαδεύτηκε από τα ρατσιστικά συνθήματα κατά του γκολκίπερ της Μίλαν, Μάικ Μενιάν, ο οποίος αποχώρησε προσωρινά ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο 35΄ και το ματς διακόπηκε για μερικά λεπτά.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Οκόγιε, Περέιρα, Πέρεζ, Κρίστενσεν, Εμποσέλε (60’ Εχιζίμπουε), Λόβριτς, Γουάλας, Σάμαρτζιτς (60’ Παγιερό), Καμαρά (84’ Θαράρα), Περέιρα (46’ Τοβάν), Λούκα (76’ Σαξες)

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια (75’ Φλορέντσι), Κιάερ, Γκάμπια, Ερνάντεζ, Λόφτους-Τσίκ, Αντλί, Ράιντερς (68’ Οκαφόρ), Πούλισικ (75’ Γιόβιτς), Λεάο, Ζιρού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ