Οι φίλοι της Ρόμα ανέβασαν πανό υπέρ του Μουρίνιο στον αγώνα με την Βερόνα (vids)

Οι φίλοι της Ρόμα ανέβασαν πανό υπέρ του Μουρίνιο στον αγώνα με την Βερόνα (vids)

Οι φίλοι της Ρόμα θέλησαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην απόφαση της διοίκησης να απολύσει τον Ζοσέ Μουρίνιο και ανέβασαν πανό στο Ολίμπικο ευχαριστώντας τον Πορτογάλο προπονητή για την προσφορά του στον σύλλογο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί εδώ και λίγες μέρες παρελθόν από τον πάγκο της Ρόμα, με τον παλιό θρύλο τον τζαλορόσι, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, να διαδέχεται τον Special One στην τεχνική ηγεσία των Ρωμαίων.

Οι φίλοι της Ρόμα ήταν από την αρχή αντίθετοι στην απόφαση της διοίκησης να απολύσει τον Πορτογάλο προπονητή και στην χθεσινή αναμέτρηση με την Βερόνα στο Ολίμπικο (2-1), θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα. Οι τιφόζι των τζαλορόσι κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης φώναζαν επανειλημμένα το όνομα του Μουρίνιο, ενώ πολλές ομάδες οπαδών εμφάνισαν στις κερκίδες πανό υποστήριξης στον Special One, ευχαριστώντας τον για την επιρροή που είχε στον σύλλογο τα τελευταία δυόμισι χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Μέσι και Ντι Μαρία ετοιμάζονται για… Παρίσι! (pic)

Ένα από αυτά έγραφε, «Mou, ένας από εμάς», ενώ ένα άλλο ανέφερε «Υπερασπίστηκες και εκπροσώπησες κάθε οπαδό της Ρόμα όπως λίγοι, θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες», ευχαριστώντας τον Μουρίνιο για το έργο του στην Ρόμα.

Το μεγαλύτερο, στην κερκίδα των οργανωμένων ανέφερε: «Υπάρχουν μνήμες που δεν έχουν συμβόλαια: Οι αγώνες και τα χαμόγελα που μας χάρισες κάθε φορά που υπερασπίστηκες το Romanismo, θα σε σεβόμαστε για πάντα. Σε ευχαριστούμε Mister»!

Ωστόσο, το Ολίμπικο έστειλε μήνυμα στήριξης και στον Ντε Ρόσι, ο οποίος είναι μια μεγάλη προσωπικότητα για τον ιταλικό σύλλογο, αφού υπήρξε μαζί με τον Φραντζέσκο Τότι σημαία του συλλόγου για περίπου δύο δεκαετίες. Οι φίλοι της Ρόμα χειροκρότησαν τον 40χρονο προπονητή, ο οποίος είναι ένα πρόσωπο καθολικής αποδοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ