Δύσκολη εκτός έδρας «αποστολή» για την Ίντερ – Με την προτελευταία Έμπολι η Γιουβέντους

Δύσκολη εκτός έδρας «αποστολή» για την Ίντερ – Με την προτελευταία Έμπολι η Γιουβέντους

Εκτός έδρας αποστολή έχει η Ίντερ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, την ώρα που η Γιουβέντους έχει θεωρητικά εύκολη αποστολή κόντρα στην προτελευταία της βαθμολογίας Έμπολι.

Εκτός έδρας αποστολή έχει η Ίντερ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το διάστημα 26-29 Ιανουαρίου η Serie A. Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ στη Σαουδική Αραβία, οι «νερατζούρι» αναμετρώνται το βράδυ της Κυριακής (28/1, 21:45) στο «Αρτέμιο Φράνκι» με τη Φιορεντίνα και θα κυνηγήσουν τη νίκη για να παραμείνουν-τουλάχιστον- στο -1 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, η οποία έχει έναν αγώνα περισσότερο.

Όμως, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, η οποία είναι αήττητη στα τελευταία 14 παιχνίδια της στο καμπιονάτο (11-3-0), δεν φαίνεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στους «βιόλα», οι οποίοι θα προσπαθήσουν να αφήσουν πίσω τον αποκλεισμό στους ημιτελικούς του Σούπερ Καπ (από τη Νάπολι) και να επιστρέψουν στις νίκες μετά από δύο αγώνες πρωταθλήματος (σ.σ. ήττα με Σασουόλο και ισοπαλία με Ουντινέζε), προκειμένου να διατηρηθούν στην τέταρτη θέση της κατάταξης.

Διαβάστε επίσης: Παπανικολάου: Μια εμφάνιση-απάντηση από τον αρχηγό (vids)

Από την πλευρά της, η Γιουβέντους έχει θεωρητικά εύκολη αποστολή το Σάββατο (27/1, 19:00) κόντρα στην -προτελευταία της βαθμολογίας- Έμπολι και με νίκη στο «Αλιάνζ Στέιντιουμ» θα βρεθεί -έστω και προσωρινά- στο +4 από την Ίντερ, εν αναμονή του αποτελέσματος της ομάδας από το Μιλάνο στη Φλωρεντία.

Στο μεταξύ, ενδιαφέρον παρουσιάζει η «μονομαχία» της Λάτσιο με την πρωταθλήτρια Νάπολι, που στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα μετά το «διάλειμμα» (και την… απογοήτευση) του Σούπερ Καπ. Οι «μπιανκοτσελέστι» υποδέχονται τους «παρτενοπέι» το απόγευμα της Κυριακής (28/1, 19:00), με τις δύο ομάδες να χρειάζονται το «τρίποντο», προκειμένου να μη χάσουν έδαφος στη διεκδίκηση ενός «εισιτηρίου» για το νέο Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη όλων των αγώνων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώτου σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Ιταλίας, Τζίτζι Ρίβα, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ